No. 85190091

Sold
Mercedes-Benz - 230 SLK Kompressor - NO RESERVE - 1997
Final bid
€ 3,000
2 weeks ago

Mercedes-Benz - 230 SLK Kompressor - NO RESERVE - 1997

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT ! Deze mooie Mercedes SLK 230 Kompressor 142 kW(=193 pk) is een heerlijke cruiser, en met zijn elektrisch bedienbare dak en stoelverwarming heerlijk in de winter. En als het dan lekker zonnig weer wordt, gaat met 1 druk op de knop het dak er af, volledig automatisch. En natuurlijk, net zo gemakkelijk er weer op. Het is nog steeds een prachtige verschijning en een leuke youngtimer geworden, die nog steeds net zoveel aandacht trekt en net zo heerlijk rijdt als toen ie nieuw was. Enige gebruikssporen zijn aanwezig, zie de foto’s. De SLK heeft een APK die geldig is tot en met 30-04-2025. Documenten: De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Het bijzondere van een SLK is natuurlijk het automatische stalen dak. Deze werkt prima, en verder is de carrosserie erg netjes, de meeste SLK modellen van dit model hebben specifieke zwakke punten, deze SLK daarentegen is verrassend netjes. Er is altijd goed voor de auto gezorgd, zie ook de lakbeschermers op de diverse plekken zoals voorbumper, de motorkap heeft in de zon een bijzondere glans. Technisch: De laatste eigenaar was zelf automonteur, heeft het onderhoud zelf gedaan, en er goed voor gezorgd, zie bijvoorbeeld de (dure!) Michelin Cross Climate 4 seizoenen banden, remblokken en schijven zijn enige tijd geleden vernieuwd, de airco die prima werkt. Interieur: Het interieur ziet er netjes uit met enkele gebruikssporen, een dak-hemel die prima gemonteerd is, en niet is gaan hangen, ( dat is overigens wel een typisch SLK-kwaaltje) Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. #LuxuryJune

No. 85190091

Sold
Mercedes-Benz - 230 SLK Kompressor - NO RESERVE - 1997

Mercedes-Benz - 230 SLK Kompressor - NO RESERVE - 1997

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT !

Deze mooie Mercedes SLK 230 Kompressor 142 kW(=193 pk) is een heerlijke cruiser, en met zijn elektrisch bedienbare dak en stoelverwarming heerlijk in de winter. En als het dan lekker zonnig weer wordt, gaat met 1 druk op de knop het dak er af, volledig automatisch. En natuurlijk, net zo gemakkelijk er weer op.
Het is nog steeds een prachtige verschijning en een leuke youngtimer geworden, die nog steeds net zoveel aandacht trekt en net zo heerlijk rijdt als toen ie nieuw was. Enige gebruikssporen zijn aanwezig, zie de foto’s.
De SLK heeft een APK die geldig is tot en met 30-04-2025.

Documenten:
De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Het bijzondere van een SLK is natuurlijk het automatische stalen dak. Deze werkt prima, en verder is de carrosserie erg netjes, de meeste SLK modellen van dit model hebben specifieke zwakke punten, deze SLK daarentegen is verrassend netjes. Er is altijd goed voor de auto gezorgd, zie ook de lakbeschermers op de diverse plekken zoals voorbumper, de motorkap heeft in de zon een bijzondere glans.

Technisch:
De laatste eigenaar was zelf automonteur, heeft het onderhoud zelf gedaan, en er goed voor gezorgd, zie bijvoorbeeld de (dure!) Michelin Cross Climate 4 seizoenen banden, remblokken en schijven zijn enige tijd geleden vernieuwd, de airco die prima werkt.

Interieur:
Het interieur ziet er netjes uit met enkele gebruikssporen, een dak-hemel die prima gemonteerd is, en niet is gaan hangen, ( dat is overigens wel een typisch SLK-kwaaltje)

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.


#LuxuryJuneSet a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object