No. 85633869

No longer available
BMW - 628 CSI - 1986
Bidding closed
1 week ago

BMW - 628 CSI - 1986

Origineel Nederlands geleverde BMW 628 CSI (E24) van bouwjaar 1986. Dit prachtige model wordt aangeboden in de meest luxueuze uitvoering van die tijd, in de kleur Platanengruen metallic (188) met lederen interieur in de kleur Piniengruen (0190) en voorzien van elektrische ramen en verstelbare stoelen. In zekere zin is de 6 Serie (E24) de optimale BMW. Tweedeurs met een vrij laag zwaartepunt en gewicht in het algemeen. Enkel heerlijke zescilinders én van veel luxe voorzien, met een volledig op de bestuurder gericht interieur. De carrosserie van deze BMW 628 is origineel, enig minpuntje is dat er zich op de spatbord-randen aan de achterzijde roestvorming bevindt. Verder is het chassis hard en verkeert in een goede conditie. Deze 6 cilinder achterwiel aangedreven 628 CSI verkeert zowel technisch als mechanisch in goede conditie, rijdt en schakelt goed en is voorzien van een automatische versnellingsbak. Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, een voertuigrapport/teller-rapport van het RDW en een taxatie-rapport van 2019 etc. aanwezig. De auto is voorzien van APK met een geldigheidsdatum tot 26-02-2026 en sinds maart 2018 in het bezit van de huidige 2e eigenaar, welke de auto alleen hobbymatig in gebruik heeft en de BMW altijd droog gestald heeft staan. Een bijzonder sportieve en comfortabele auto voor nog veel rijplezier. ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

No. 85633869

No longer available
BMW - 628 CSI - 1986

BMW - 628 CSI - 1986

Origineel Nederlands geleverde BMW 628 CSI (E24) van bouwjaar 1986.

Dit prachtige model wordt aangeboden in de meest luxueuze uitvoering van die tijd, in de kleur Platanengruen metallic (188) met lederen interieur in de kleur Piniengruen (0190) en voorzien van elektrische ramen en verstelbare stoelen.

In zekere zin is de 6 Serie (E24) de optimale BMW. Tweedeurs met een vrij laag zwaartepunt en gewicht in het algemeen. Enkel heerlijke zescilinders én van veel luxe voorzien, met een volledig op de bestuurder gericht interieur.

De carrosserie van deze BMW 628 is origineel, enig minpuntje is dat er zich op de spatbord-randen aan de achterzijde roestvorming bevindt. Verder is het chassis hard en verkeert in een goede conditie.

Deze 6 cilinder achterwiel aangedreven 628 CSI verkeert zowel technisch als mechanisch in goede conditie, rijdt en schakelt goed en is voorzien van een automatische versnellingsbak.
Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, een voertuigrapport/teller-rapport van het RDW en een taxatie-rapport van 2019 etc. aanwezig.

De auto is voorzien van APK met een geldigheidsdatum tot 26-02-2026 en sinds maart 2018 in het bezit van de huidige 2e eigenaar, welke de auto alleen hobbymatig in gebruik heeft en de BMW altijd droog gestald heeft staan.

Een bijzonder sportieve en comfortabele auto voor nog veel rijplezier.

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object