No. 85633907

No longer available
BMW - 750i V12 - 1989
Bidding closed
1 week ago

BMW - 750i V12 - 1989

Origineel Nederlands geleverde BMW 750i V12(E32) van bouwjaar 1989 in de zeer gewilde kleur Royalblau Metallic (198) met grijs (Silber 0233) volleder interieur. Deze achterwiel aangedreven goed onderhouden BMW 750i is voorzien van een automatische versnellingsbak en een 4988cc V12 motor, welke goed is voor 299 PK. Een luxe BMW 750i, welke momenteel in het bezit is van zijn 3e eigenaar die de auto altijd hobbymatig in gebruik heeft gehad en altijd keurig onderhouden heeft. De auto is in 2018 geheel overgespoten in de originele lakkleur en door een BMW specialist altijd volledig nagezien en geserviced. Verkeert zowel technisch als cosmetisch in een goede conditie en staat altijd droog gestald. Het interieur is voorzien van grijs volleder (Silber 0233) welke zich in een originele en nette conditie bevindt. Dit vormt dan tevens ook de juiste kleurencombinatie uiteraard met de blauwe metallic lakkleur (Royalblau Metallic 198) van de BMW. De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, de portierramen zijn zowel aan de voorzijde als achterzijde elektrisch bedienbaar. Volgens BMW Nederland zou deze auto vanaf fabriek zijn uitgerust met de volgende speciale opties: - Lederen stuurwiel (0240) - Sperdifferentieel (0209) - Automatische Stabiliteitscontrole (0213) - Leeslamp achterin (0560) - Grille smal (0923) etc.etc. zie bijgevoegde foto's van de optielijst en voertuiggegevens verstrekt door BMW Nederland. Deze 750i heeft recent nog een onderhoudsbeurt gehad en is voorzien van een APK keuringsrapport met een geldigheidsdatum tot 04-05-2024 en wordt uiteraard met nieuwe APK afgeleverd. Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, Teller-rapport RDW etc. aanwezig. (Zie foto's) Een nette en goede BMW 750i (E32) Automaat met vele opties voor de echte liefhebber! ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

No. 85633907

No longer available
BMW - 750i V12 - 1989

BMW - 750i V12 - 1989

Origineel Nederlands geleverde BMW 750i V12(E32) van bouwjaar 1989 in de zeer gewilde kleur Royalblau Metallic (198) met grijs (Silber 0233) volleder interieur.

Deze achterwiel aangedreven goed onderhouden BMW 750i is voorzien van een automatische versnellingsbak en een 4988cc V12 motor, welke goed is voor 299 PK.
Een luxe BMW 750i, welke momenteel in het bezit is van zijn 3e eigenaar die de auto altijd hobbymatig in gebruik heeft gehad en altijd keurig onderhouden heeft.
De auto is in 2018 geheel overgespoten in de originele lakkleur en door een BMW specialist altijd volledig nagezien en geserviced.
Verkeert zowel technisch als cosmetisch in een goede conditie en staat altijd droog gestald.

Het interieur is voorzien van grijs volleder (Silber 0233) welke zich in een originele en nette conditie bevindt.
Dit vormt dan tevens ook de juiste kleurencombinatie uiteraard met de blauwe metallic lakkleur (Royalblau Metallic 198) van de BMW.
De voorstoelen zijn elektrisch verstelbaar, de portierramen zijn zowel aan de voorzijde als achterzijde elektrisch bedienbaar.

Volgens BMW Nederland zou deze auto vanaf fabriek zijn uitgerust met de volgende speciale opties:

- Lederen stuurwiel (0240)
- Sperdifferentieel (0209)
- Automatische Stabiliteitscontrole (0213)
- Leeslamp achterin (0560)
- Grille smal (0923)

etc.etc. zie bijgevoegde foto's van de optielijst en voertuiggegevens verstrekt door BMW Nederland.

Deze 750i heeft recent nog een onderhoudsbeurt gehad en is voorzien van een APK keuringsrapport met een geldigheidsdatum tot 04-05-2024 en wordt uiteraard met nieuwe APK afgeleverd.
Bij de BMW zijn facturen van onderhoud, Teller-rapport RDW etc. aanwezig. (Zie foto's)

Een nette en goede BMW 750i (E32) Automaat met vele opties voor de echte liefhebber!

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object