No. 85761677

No longer available
Austin Healey - Sprite Mk IV - 1966
Bidding closed
3 days ago

Austin Healey - Sprite Mk IV - 1966

Bijzonder schuurvondst ! De Austin-Healey Sprite werd geproduceerd van 1958 tot 1971 met 129.347 exemplaren van de tweedeurs, het basismodel en de ,open roadster geproduceerd. De auto werd ontworpen door de Healey Motor Company, meer bepaald Donald Healey, en geproduceerd in samenwerking met de British Motor Corporation. Er waren vier series van de Sprite wij bieden hier aan de MK IV AUSTIN SPRITE MK IV 1966 Cabriolet De Mark IV, die in oktober 1966 werd geïntroduceerd, had een 1.275 cc motor uit de A-serie en een sterk verbeterd ontwerp De auto is uitgerust met stalen wielen met ventilatiegaatjes en wieldoppen met AH-logo, lederen afdekkap zit er ook bij Onder de motorkap bevind zich een originele 1275 cc benzine motor, met een vermogen van 65 pk. In feite was dit een gedetunede, in lengterichting geplaatse versie van de 1275 Cooper S motor. Interieur beschikt over kunstlederen stoelen en stuur met de nodige gebruikssporen. Auto is rijdend weg gezet, echter voor nu is het nodig om de auto weer gangbaar te maken Kortom zoals de foto's laten zien is het een echte schuurvondst die de nodige aandacht kan gebruiken om de auto weer veilig de weg op te krijgen. Hierbij moet u denken aan cosmetische & technische werkzaamheden. De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke de aandacht gebruiken. Origineel Nederlands kentekenbewijs compleet. Auto is op afspraak te bezichtigen in Muiderberg, Nederland. Hiervoor dient u via Catawiki contact opnemen voor een afspraak.

No. 85761677

No longer available
Austin Healey - Sprite Mk IV - 1966

Austin Healey - Sprite Mk IV - 1966

Bijzonder schuurvondst !

De Austin-Healey Sprite werd geproduceerd van 1958 tot 1971 met 129.347 exemplaren van de tweedeurs, het basismodel en de ,open roadster geproduceerd. De auto werd ontworpen door de Healey Motor Company, meer bepaald Donald Healey, en geproduceerd in samenwerking met de British Motor Corporation.
Er waren vier series van de Sprite wij bieden hier aan de MK IV

AUSTIN SPRITE MK IV 1966 Cabriolet

De Mark IV, die in oktober 1966 werd geïntroduceerd, had een 1.275 cc motor uit de A-serie en een sterk verbeterd ontwerp

De auto is uitgerust met stalen wielen met ventilatiegaatjes en wieldoppen met AH-logo, lederen afdekkap zit er ook bij

Onder de motorkap bevind zich een originele 1275 cc benzine motor, met een vermogen van 65 pk. In feite was dit een gedetunede, in lengterichting geplaatse versie van de 1275 Cooper S motor.

Interieur beschikt over kunstlederen stoelen en stuur met de nodige gebruikssporen.

Auto is rijdend weg gezet, echter voor nu is het nodig om de auto weer gangbaar te maken

Kortom zoals de foto's laten zien is het een echte schuurvondst die de nodige aandacht kan gebruiken om de auto weer veilig de weg op te krijgen. Hierbij moet u denken aan cosmetische & technische werkzaamheden.
De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke de aandacht gebruiken.

Origineel Nederlands kentekenbewijs compleet.

Auto is op afspraak te bezichtigen in Muiderberg, Nederland.

Hiervoor dient u via Catawiki contact opnemen voor een afspraak.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object