No. 85906941

No longer available
International - Scout II - 1979
Bidding closed
1 h ago

International - Scout II - 1979

International Scout II 4-wheel drive uit 1979 met een Trak-Lok sperdifferentieel. Uitgevoerd met een hard top welke gedemonteerd kan worden voor cabrioplezier. Stuurbekrachtiging en airco zijn aanwezig. De airco behoeft aandacht. Voertuig is in het verleden compleet gerestaureerd en heeft sindsdien in een verwarmde garage gestaan. Waarbij hij van tijd tot tijd werd gestart en er mee werd gereden voor het behoud. De Scout is in het verleden overgespoten van mintgroen naar zwart. De bodem is compleet getectyleerd en hard. Het interieur is origineel gehouden en zeer goed bewaard gebleven. Zelfs de originele radio is nog aanwezig. De carrosserie body en lak zijn als strak en netjes te benoemen voor een 45-jarige oldtimer. Slechts kleine roestblaasjes en beschadigingen aanwezig welke goed in beeld zijn gebracht op de gemaakte fotos. De 345 motor loopt zeer goed en netjes. De carburateur is recent gereviseerd. De automaat schakelt zeer goed en heeft geen onderhoud nodig. De remmen rondom zijn in orde en recent onderhouden. Zo zijn er nieuwe remvoeringen en remleidingen gemonteerd om de Scout weer goed te laten remmen. Er is ook een nieuwe uitlaat gemonteerd. Voertuig rijdt, schakelt en remt dan ook naar behoren. In Europa is de Scout een zeldzame verschijning omdat de Amerikanen er maar moeilijk afstand van kunnen doen. Ook daar is het een polulaire liefhebbersauto die zijn waarde behoudt en alleen maar in waarde stijgt. Kortom dit is een zeldzame 45-jarige International Scout II met een automatische transmissie en een 3-zits voorbank -en achterbank welke goed is voor nog vele jaren. De auto kan bezichtigd worden in Nijkerk, Nederland.

No. 85906941

No longer available
International - Scout II - 1979

International - Scout II - 1979

International Scout II 4-wheel drive uit 1979 met een Trak-Lok sperdifferentieel.

Uitgevoerd met een hard top welke gedemonteerd kan worden voor cabrioplezier. Stuurbekrachtiging en airco zijn aanwezig. De airco behoeft aandacht.

Voertuig is in het verleden compleet gerestaureerd en heeft sindsdien in een verwarmde garage gestaan. Waarbij hij van tijd tot tijd werd gestart en er mee werd gereden voor het behoud.
De Scout is in het verleden overgespoten van mintgroen naar zwart. De bodem is compleet getectyleerd en hard.

Het interieur is origineel gehouden en zeer goed bewaard gebleven. Zelfs de originele radio is nog aanwezig.

De carrosserie body en lak zijn als strak en netjes te benoemen voor een 45-jarige oldtimer. Slechts kleine roestblaasjes en beschadigingen aanwezig welke goed in beeld zijn gebracht op de gemaakte fotos.

De 345 motor loopt zeer goed en netjes. De carburateur is recent gereviseerd. De automaat schakelt zeer goed en heeft geen onderhoud nodig. De remmen rondom zijn in orde en recent onderhouden. Zo zijn er nieuwe remvoeringen en remleidingen gemonteerd om de Scout weer goed te laten remmen. Er is ook een nieuwe uitlaat gemonteerd. Voertuig rijdt, schakelt en remt dan ook naar behoren.

In Europa is de Scout een zeldzame verschijning omdat de Amerikanen er maar moeilijk afstand van kunnen doen. Ook daar is het een polulaire liefhebbersauto die zijn waarde behoudt en alleen maar in waarde stijgt.

Kortom dit is een zeldzame 45-jarige International Scout II met een automatische transmissie en een 3-zits voorbank -en achterbank welke goed is voor nog vele jaren.

De auto kan bezichtigd worden in Nijkerk, Nederland.
Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object