Nederlandse selectie - Wielrennen - Mathieu van der poel - 2012 - Wielertrui
Eindbod
€ 300
23 weken geleden

Origineel, gesigneerd wielershirt ( maat 1 ) van de jonge Mathieu van der poel uit het jaar 2012. Mathieu won in dit jaar zowel het wereldkampioenschap op de weg als deze in het veld. Vanaf het veldritseizoen 2011–2012 kwam Van der Poel uit bij de junioren. Hij miste zijn debuut niet en won alle grote wedstrijden, waaronder het Europees kampioenschap, Nederlands kampioenschap, de eindzege in de Wereldbeker en de Superprestige. Het wereldkampioenschap was het laatste doel. Hij startte er logischerwijs als de grote favoriet, maar kreeg in de eerste ronde af te rekenen met maagkrampen. Toch slaagde hij er in de tweede ronde in een kleine kloof te slaan en zijn concurrenten uiteindelijk 8 seconden voor te blijven. De Belg Wout van Aert en de Fransman Quentin Jauregui flankeerden hem op het podium. Later heeft mathieu bij de profs enorme prestaties neergezet waardoor hij de beste crosser van zijn tijdperk mag noemen. Dit tijdperk is nog altijd bezig en naast zijn wegcampagne en mtb campagne staat de teller al op 153 profzeges in het veld. Hij werd in het veld 5 x wereldkampioen kampioen, 3 x europees kampioen, 1 x wereldbeker, 4 x Superprestige en 2 x x2o klassement. Ook op de weg is hij de regerende wereldkampioen en won hij ook milaan sanremo, 2 x de ronde van vlaanderen, parijs roubaix, de amstel goldrace, strade bianche, 2 x dwars door vlaanderen en de Brabantsepijl. In de mtb werd hij al eens eurpees kampioen. Kortom dus nu al een te groot palmares om in 1 adem op te noemen. ( Opruiming privécollectie, alleen authentieke merken, nooit Chinese replica's )

Verkocht

Origineel, gesigneerd wielershirt ( maat 1 ) van de jonge Mathieu van der poel uit het jaar 2012.
Mathieu won in dit jaar zowel het wereldkampioenschap op de weg als deze in het veld.

Vanaf het veldritseizoen 2011–2012 kwam Van der Poel uit bij de junioren. Hij miste zijn debuut niet en won alle grote wedstrijden, waaronder het Europees kampioenschap, Nederlands kampioenschap, de eindzege in de Wereldbeker en de Superprestige. Het wereldkampioenschap was het laatste doel. Hij startte er logischerwijs als de grote favoriet, maar kreeg in de eerste ronde af te rekenen met maagkrampen. Toch slaagde hij er in de tweede ronde in een kleine kloof te slaan en zijn concurrenten uiteindelijk 8 seconden voor te blijven. De Belg Wout van Aert en de Fransman Quentin Jauregui flankeerden hem op het podium.
Later heeft mathieu bij de profs enorme prestaties neergezet waardoor hij de beste crosser van zijn tijdperk mag noemen. Dit tijdperk is nog altijd bezig en naast zijn wegcampagne en mtb campagne staat de teller al op 153 profzeges in het veld.

Hij werd in het veld 5 x wereldkampioen kampioen, 3 x europees kampioen, 1 x wereldbeker, 4 x Superprestige en 2 x x2o klassement.
Ook op de weg is hij de regerende wereldkampioen en won hij ook milaan sanremo, 2 x de ronde van vlaanderen, parijs roubaix, de amstel goldrace, strade bianche, 2 x dwars door vlaanderen en de Brabantsepijl.
In de mtb werd hij al eens eurpees kampioen.
Kortom dus nu al een te groot palmares om in 1 adem op te noemen.

( Opruiming privécollectie, alleen authentieke merken, nooit Chinese replica's )

Stel een zoekopdracht in
Stel een zoekopdracht in om een melding te ontvangen wanneer er nieuwe resultaten zijn.

Dit object was te vinden in

Zo koop je op Catawiki

Meer informatie over onze Kopersbescherming

1. Ontdek iets bijzonders

Verken duizenden bijzondere objecten die door experts zijn geselecteerd. Bekijk de foto's, de details en de geschatte waarde van elk bijzonder object.

2. Plaats het hoogste bod

Vind iets waar je van houdt en plaats het hoogste bod. Je kunt de veiling volgen tot het einde of je kunt ons systeem voor je laten bieden. Het enige dat je hoeft te doen, is het maximale bedrag instellen dat je wilt betalen.