Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77519467

Sold
HK - Telecaster (Spalted Maple Top) - Electric guitar - China - 2008
Final bid
€ 265
12 weeks ago

HK - Telecaster (Spalted Maple Top) - Electric guitar - China - 2008

HK Telecaster Elektrische gitaar Gemaakt ws. in China, rond 2008 Serienummer: onbekend Houtsoorten: onbekend Kleur body: Spalted Maple (glans); hardware kleur: chrome De gitaar is door mij getest en naar tevredenheid bespeeld. Hij klinkt clean mooi helder als een goede Telecaster. Slank model, bijzondere kleur waar houtnerven in te zien zijn. Mooi voor optreden en voor aan de muur. De gitaar (10 van 13) komt uit Rotterdam (NL) en is eigendom geweest van een nagenoeg blinde muzikant uit de Rotterdamse scene. Deze muzikant werkte ook als importeur van HK-gitaren. Het is volgens hem een Duits merk dat gemaakt werd in China. De HK-gitaren zijn normaliter van relatief licht materiaal met een goede kwaliteit geluid en makelij. Deze specifieke gitaar weegt hetzelfde als een Fender Telecaster, wat duidt op goed materiaal. Onlangs heb ik een soortgelijke lichtere telecaster van HK geveild via CW (referentie). Deze gitaar wordt niet meer gemaakt en is een mooie aanwinst voor een liefhebber. Er zijn geen onderdelen vervangen. De gitaar heeft nauwelijks gebruikssporen (zie foto's), ik heb onlangs het plastic van de slagplaat verwijderd. De gitaar wordt solide verpakt in een gitaardoos, aangetekend en verzekerd.

No. 77519467

Sold
HK - Telecaster (Spalted Maple Top) - Electric guitar - China - 2008

HK - Telecaster (Spalted Maple Top) - Electric guitar - China - 2008

HK Telecaster
Elektrische gitaar
Gemaakt ws. in China, rond 2008
Serienummer: onbekend
Houtsoorten: onbekend
Kleur body: Spalted Maple (glans); hardware kleur: chrome

De gitaar is door mij getest en naar tevredenheid bespeeld. Hij klinkt clean mooi helder als een goede Telecaster. Slank model, bijzondere kleur waar houtnerven in te zien zijn. Mooi voor optreden en voor aan de muur.

De gitaar (10 van 13) komt uit Rotterdam (NL) en is eigendom geweest van een nagenoeg blinde muzikant uit de Rotterdamse scene. Deze muzikant werkte ook als importeur van HK-gitaren. Het is volgens hem een Duits merk dat gemaakt werd in China. De HK-gitaren zijn normaliter van relatief licht materiaal met een goede kwaliteit geluid en makelij. Deze specifieke gitaar weegt hetzelfde als een Fender Telecaster, wat duidt op goed materiaal. Onlangs heb ik een soortgelijke lichtere telecaster van HK geveild via CW (referentie). Deze gitaar wordt niet meer gemaakt en is een mooie aanwinst voor een liefhebber.

Er zijn geen onderdelen vervangen. De gitaar heeft nauwelijks gebruikssporen (zie foto's), ik heb onlangs het plastic van de slagplaat verwijderd.

De gitaar wordt solide verpakt in een gitaardoos, aangetekend en verzekerd.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object