No. 82515999

No longer available
Mercedes-Benz - S-klasse 450 SEL - 1979
Bidding closed
5 weeks ago

Mercedes-Benz - S-klasse 450 SEL - 1979

Mercedes-Benz S-klasse 450 SEL AUTOMAAT met 225PK uit 1979 ! W116 is een modelreeks van de topklasse van Mercedes-Benz. De serie beleefde haar première op 25 september 1972. In september 1980 liep de laatste auto van de band. De W116 kreeg als eerste serie officieel de naam S-klasse, bedoeld als Sonderklasse of 'super-klasse' . Origineel 169.701 km met Nationaal Autopas Certificaat Exterieur: De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken. Het schuifdak is momenteel buitenwerking. Interieur: Het zwart lederen interieur heeft ziet er goed uit op de gebruikssporenna, op het dashboard bevind zich een scheurtje. Techniek: De motor loopt fantastisch, de automaat schakelt goed door. De dikke 8 cilinder benzinemotor zorgt voor een eindeloos genot. De remmen en verlichting functioneren naar behoren. APK: Nieuwe APK bij aflevering in overleg Transport: Wij verzorgen door heel Europa en wereldwijd transporten via onze transporteurs, heeft u interesse in de Mini en wilt u een prijsofferte om deze bij u thuis te laten bezorgen? dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Catawiki. Bezichtiging: Wilt u de Mercedes komen bekijken, meer informatie of een uitgebreide proefrit maken? wij helpen u graag en u bent altijd welkom! neem hiervoor ook contact op met Catawiki en we maken graag een afspraak. De Mercedes staat in Muiderberg Nederland

No. 82515999

No longer available
Mercedes-Benz - S-klasse 450 SEL - 1979

Mercedes-Benz - S-klasse 450 SEL - 1979

Mercedes-Benz S-klasse 450 SEL AUTOMAAT met 225PK uit 1979 !

W116 is een modelreeks van de topklasse van Mercedes-Benz. De serie beleefde haar première op 25 september 1972. In september 1980 liep de laatste auto van de band. De W116 kreeg als eerste serie officieel de naam S-klasse, bedoeld als Sonderklasse of 'super-klasse' .

Origineel 169.701 km met Nationaal Autopas Certificaat

Exterieur:
De carrosserie maakt een goede, solide indruk; ondanks dat zijn er zichtbare lichte gebruiksplekken, en kan het lakwerk op verschillende plekke lichtjes de aandacht gebruiken. Het schuifdak is momenteel buitenwerking.

Interieur:
Het zwart lederen interieur heeft ziet er goed uit op de gebruikssporenna, op het dashboard bevind zich een scheurtje.

Techniek:
De motor loopt fantastisch, de automaat schakelt goed door. De dikke 8 cilinder benzinemotor zorgt voor een eindeloos genot. De remmen en verlichting functioneren naar behoren.

APK:
Nieuwe APK bij aflevering in overleg

Transport:
Wij verzorgen door heel Europa en wereldwijd transporten via onze transporteurs, heeft u interesse in de Mini en wilt u een prijsofferte om deze bij u thuis te laten bezorgen? dan horen wij dit graag. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

Bezichtiging:
Wilt u de Mercedes komen bekijken, meer informatie of een uitgebreide proefrit maken? wij helpen u graag en u bent altijd welkom! neem hiervoor ook contact op met Catawiki en we maken graag een afspraak.

De Mercedes staat in Muiderberg Nederland

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object