No. 83311963

No longer available
Westfield - Super Seven - 1974
Bidding closed
2 weeks ago

Westfield - Super Seven - 1974

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Het betreft hier een links gestuurde Westfield Seven, die de afgelopen zestien jaar in het bezit geweest van dezelfde eigenaar. Wordt aangedreven door een 948 cc viercilinder motor uit een Mini met circa 50 pk. Gewicht van de auto is 520 kg. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen. Deze auto is met oog voor detail gebouwd. De motor loopt goed en klinkt fantastisch dankzij de montage van openluchtfilters en een sportuitlaat. De body en het chassis verkeren in zeer goede conditie, evenals de lak. Voor extra stijfheid en veiligheid is er een rolbeugel gemonteerd. Daarnaast voorzien van GB-velgen. Het interieur is netjes en de instrumenten en bedieningselementen functioneren zoals het hoort. Deze auto komt met documentatie waaronder diverse facturen van specialisten.

No. 83311963

No longer available
Westfield - Super Seven - 1974

Westfield - Super Seven - 1974

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***


Het betreft hier een links gestuurde Westfield Seven, die de afgelopen zestien jaar in het bezit geweest van dezelfde eigenaar.

Wordt aangedreven door een 948 cc viercilinder motor uit een Mini met circa 50 pk. Gewicht van de auto is 520 kg. De motor is gekoppeld aan een handgeschakelde transmissie met vier versnellingen.

Deze auto is met oog voor detail gebouwd.

De motor loopt goed en klinkt fantastisch dankzij de montage van openluchtfilters en een sportuitlaat.

De body en het chassis verkeren in zeer goede conditie, evenals de lak. Voor extra stijfheid en veiligheid is er een rolbeugel gemonteerd. Daarnaast voorzien van GB-velgen.

Het interieur is netjes en de instrumenten en bedieningselementen functioneren zoals het hoort.

Deze auto komt met documentatie waaronder diverse facturen van specialisten.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object