No. 84365285

No longer available
Montegrappa - Parola Navy Blue Fountain Pen - Fountain pen
Bidding closed
3 weeks ago

Montegrappa - Parola Navy Blue Fountain Pen - Fountain pen

Gloednieuw en in perfecte staat, deze vulpen is compleet in luxe doos inclusief alle originele toebehoren zoals op de foto’s is weergegeven. Montagrappa is in 1912 opgericht met de slogan “maker van gouden penmunten en vulpennen”. De producten worden nog steeds gemaakt in de oorspronkelijke fabriek aan de rivier de Brenta. Deze minimalistische vulpen heeft een opvallende navy blauw van kleur. Ze zijn ontworpen om voor alle smaken aan te spreken. Parola is een eerbetoon aan het belang van het woord waardoor de mensheid is geëvolueerd naar een meer ontwikkelde samenleving. Parola is de Italiaanse vertaling voor 'woord'. Dankzij gesproken en geschreven woord is de mensheid vooruitgegaan en geëvolueerd naar een meer verfijnde en goed opgeleide samenleving. Dit fijne schrijfinstrument wordt geleverd in een Montegrappa doos. Verzending aangetekend en Track en Trace code.

No. 84365285

No longer available
Montegrappa - Parola Navy Blue Fountain Pen - Fountain pen

Montegrappa - Parola Navy Blue Fountain Pen - Fountain pen

Gloednieuw en in perfecte staat, deze vulpen is compleet in luxe doos inclusief alle originele toebehoren zoals op de foto’s is weergegeven.

Montagrappa is in 1912 opgericht met de slogan “maker van gouden penmunten en vulpennen”. De producten worden nog steeds gemaakt in de oorspronkelijke fabriek aan de rivier de Brenta.

Deze minimalistische vulpen heeft een opvallende navy blauw van kleur. Ze zijn ontworpen om voor alle smaken aan te spreken.
Parola is een eerbetoon aan het belang van het woord waardoor de mensheid is geëvolueerd naar een meer ontwikkelde samenleving. Parola is de Italiaanse vertaling voor 'woord'. Dankzij gesproken en geschreven woord is de mensheid vooruitgegaan en geëvolueerd naar een meer verfijnde en goed opgeleide samenleving.
Dit fijne schrijfinstrument wordt geleverd in een Montegrappa doos.


Verzending aangetekend en Track en Trace code.


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object