No. 84366313

No longer available
Montegrappa - Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen - Fountain pen
Bidding closed
2 weeks ago

Montegrappa - Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen - Fountain pen

Gloednieuw en in perfecte staat, deze vulpen is compleet in luxe doos inclusief alle originele toebehoren zoals op de foto’s is weergegeven. Ontdek de tijdloze pracht van de Montegrappa Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen (M), een symbool van luxe en exclusiviteit. Sinds 1912, met de slogan "maker van gouden penmunten en vulpennen", heeft Montegrappa de fijnste schrijfinstrumenten vervaardigd in de oorspronkelijke fabriek langs de rivier de Brenta. Deze betoverende vulpen, met een kern van parelmoerhars en een roestvrijstalen afwerking, brengt een eerbetoon aan de kleurrijke tradities van de Murano-eilanden met levendige blauwe, rode en oranje tinten. De naam Ducale Murano Astratto, afgeleid van het majestueuze Dogenpaleis, weerspiegelt de iconische schoonheid van Venetië. Elk detail van deze exclusieve pen getuigt van vakmanschap en exclusiviteit, waardoor het een perfect geschenk is voor wie de fijnere dingen in het leven waardeert. Ervaar de essentie van luxe en verfijning met de Montegrappa Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen (M) en voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw schrijfervaring. Bekijk onze collectie luxe vulpennen en geschenkpennen vandaag nog. Verzending aangetekend en Track en Trace code.

No. 84366313

No longer available
Montegrappa - Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen - Fountain pen

Montegrappa - Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen - Fountain pen

Gloednieuw en in perfecte staat, deze vulpen is compleet in luxe doos inclusief alle originele toebehoren zoals op de foto’s is weergegeven.

Ontdek de tijdloze pracht van de Montegrappa Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen (M), een symbool van luxe en exclusiviteit. Sinds 1912, met de slogan "maker van gouden penmunten en vulpennen", heeft Montegrappa de fijnste schrijfinstrumenten vervaardigd in de oorspronkelijke fabriek langs de rivier de Brenta.
Deze betoverende vulpen, met een kern van parelmoerhars en een roestvrijstalen afwerking, brengt een eerbetoon aan de kleurrijke tradities van de Murano-eilanden met levendige blauwe, rode en oranje tinten. De naam Ducale Murano Astratto, afgeleid van het majestueuze Dogenpaleis, weerspiegelt de iconische schoonheid van Venetië.

Elk detail van deze exclusieve pen getuigt van vakmanschap en exclusiviteit, waardoor het een perfect geschenk is voor wie de fijnere dingen in het leven waardeert. Ervaar de essentie van luxe en verfijning met de Montegrappa Ducale Murano Astratto Resin Fountain Pen (M) en voeg een vleugje tijdloze elegantie toe aan uw schrijfervaring. Bekijk onze collectie luxe vulpennen en geschenkpennen vandaag nog.

Verzending aangetekend en Track en Trace code.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object