No. 85693833

No longer available
BMW - 328i - 1999
Bidding closed
2 weeks ago

BMW - 328i - 1999

Keurig nette BMW 328i Cabriolet (E36) Automaat van bouwjaar 1999 in de prachtige kleur Titansilber Metallic (354). Deze achterwiel aangedreven keurig onderhouden BMW 328i is voorzien van een automatische versnellingsbak en een 2793cc 6 cilinder motor, welke goed is voor 193 PK. De auto rijdt, remt en schakelt (automatisch) goed, is een heerlijke auto om vele zomerritten mee te maken en de wind door je haren te laten wapperen........ Een mooie BMW 328i Cabrio, welke momenteel in het bezit is van zijn 2e eigenaar sinds juni 2018. De 328 is afkomstig uit Duitsland en in juni 2018 op Nederlands kenteken geregistreerd voor het eerst. Ondanks het weinige gebruik van de auto, was zijn huidige eigenaar zuinig op deze roadster en kreeg de auto met regelmaat zijn onderhoud en APK keuringen, dit blijkt ook wel uit het service-boekje (zie foto's). De BMW heeft een geldige APK keuring met een datum tot 27 Juli 2024. Zowel het exterieur als het interieur verkeren in originele, nette en zeer goede conditie. Het interieur is voorzien van zwart leder, wat dan ook weer de juiste combinatie vormt qua kleurstelling met de grijze metallic lakkleur. De voorstoelen zijn hand bedienbaar (omhoog/omlaag/naar voren en naar achteren), de portierramen voor en achter zijn elektrisch bedienbaar net als de zwarte stoffen cabriokap. Volgens BMW Nederland zou deze auto af fabriek zijn uitgerust met de volgende speciale opties: Automatische Stabiliteitscontrole (ASC+T) Airbag passagier Stuurkolom manueel verstelbaar Leren Sportstuur Zwarte stoffen cabriokap Armsteun voor Hoofdsteunen achter Dit is slechts een kleine greep uit de optielijst. Zie bijgevoegde foto van de optielijst welke in het originele boekje staat vermeldt. Tevens zijn bij deze BMW de originele boekjes, APK-keuringsrapporten en een voertuig/teller-rapport van het RDW aanwezig. Gegevens: Bouwjaar: 1999 Model-introductiejaar: 1995 Brandstof: Benzine Afgelezen kilometerstand: 192.591 Kilometer Kleur: Titansilber Metallic (354) Versnellingsbak: Automaat Motorvermogen: 193 Pk Motorinhoud: 2793cc Kenteken: Nederlands Kortom een prachtige BMW 328i Cabriolet (E36) Automaat met vele opties, in een hele goede en nette conditie zowel optisch als mechanisch voor de echte liefhebber! ‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

No. 85693833

No longer available
BMW - 328i - 1999

BMW - 328i - 1999

Keurig nette BMW 328i Cabriolet (E36) Automaat van bouwjaar 1999 in de prachtige kleur Titansilber Metallic (354).

Deze achterwiel aangedreven keurig onderhouden BMW 328i is voorzien van een automatische versnellingsbak en een 2793cc 6 cilinder motor, welke goed is voor 193 PK.

De auto rijdt, remt en schakelt (automatisch) goed, is een heerlijke auto om vele zomerritten mee te maken en de wind door je haren te laten wapperen........

Een mooie BMW 328i Cabrio, welke momenteel in het bezit is van zijn 2e eigenaar sinds juni 2018.
De 328 is afkomstig uit Duitsland en in juni 2018 op Nederlands kenteken geregistreerd voor het eerst.

Ondanks het weinige gebruik van de auto, was zijn huidige eigenaar zuinig op deze roadster en kreeg de auto met regelmaat zijn onderhoud en APK keuringen, dit blijkt ook wel uit het service-boekje (zie foto's).

De BMW heeft een geldige APK keuring met een datum tot 27 Juli 2024.

Zowel het exterieur als het interieur verkeren in originele, nette en zeer goede conditie.
Het interieur is voorzien van zwart leder, wat dan ook weer de juiste combinatie vormt qua kleurstelling met de grijze metallic lakkleur.
De voorstoelen zijn hand bedienbaar (omhoog/omlaag/naar voren en naar achteren), de portierramen voor en achter zijn elektrisch bedienbaar net als de zwarte stoffen cabriokap.

Volgens BMW Nederland zou deze auto af fabriek zijn uitgerust met de volgende speciale opties:

Automatische Stabiliteitscontrole (ASC+T)
Airbag passagier
Stuurkolom manueel verstelbaar
Leren Sportstuur
Zwarte stoffen cabriokap
Armsteun voor
Hoofdsteunen achter

Dit is slechts een kleine greep uit de optielijst.

Zie bijgevoegde foto van de optielijst welke in het originele boekje staat vermeldt.
Tevens zijn bij deze BMW de originele boekjes, APK-keuringsrapporten en een voertuig/teller-rapport van het RDW aanwezig.

Gegevens:

Bouwjaar: 1999
Model-introductiejaar: 1995
Brandstof: Benzine
Afgelezen kilometerstand: 192.591 Kilometer
Kleur: Titansilber Metallic (354)
Versnellingsbak: Automaat
Motorvermogen: 193 Pk
Motorinhoud: 2793cc
Kenteken: Nederlands

Kortom een prachtige BMW 328i Cabriolet (E36) Automaat met vele opties, in een hele goede en nette conditie zowel optisch als mechanisch voor de echte liefhebber!

‘Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object