No. 85978389

No longer available
Porsche - 911 Carrera S -3.0 - 9.700 KM - 2017
Bidding closed
1 week ago

Porsche - 911 Carrera S -3.0 - 9.700 KM - 2017

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Hartelijk dank voor uw interesse in onze Porsche 911 3.0 Carrera S. Een 911 die bijna full option is uitgevoerd. 3.0 Carrera S Schuifdak Bi-xenon Cruis Stoelverwarming en ventilatie 20" Velgen Bose surround memory DAB ontvangst parkeerpakket met camera. Technisch en opties een zeer nette goed onderhouden auto, die afkomstig is van een liefhebber 911 pur sang. Deze 911 is door de huidige eigenaar goed onderhouden en gekoesterd. Auto staat het volledige jaar warm en droog in zijn verwarmde garage. Lage originele kilometerstand. de huidige eigenaar heeft de auto de laatste jaren enkel met de zon hoog aan de hemel bereden en zeer weinig kilometers gemaakt. Technisch: De Porsche is technisch geheel origineel. Auto rijdt, remt en schakelt nog als nieuw, en ruikt zelfs nog als nieuw. Interieur: Het interieur is waanzinnig mooi samengesteld met de juiste opties. Het unieke glazen schuifdak met het open kleppen uitlaatsysteem maakt dit ook een fantastische auto om mee te rijden en om naar te luisteren. Groot scherm met alle functies. Naar onze mening een waanzinnig mooie kleuren combinatie is hier gekozen qua interieur en exterieur. Het interieur is als nieuw. Exterieur: Het exterieur zoals u op de foto's kunt zien ziet er ook nog fantastisch uit. De huidige eigenaar heeft de 911 altijd netjes gekoesterd onder een afdekkleed. De 911 word bij verkoop nog eerst volledig door een cardetailer gepolijst en gereinigd. Staat rondom op prachtige originele lichtmetalen Carrera sportvelgen op goede banden. Front is opnieuw gespoten door een beschadiging, prachtig herstelwerk gedaan door een erkende hersteller. Documenten: Auto is actueel voorzien van Nederlandse documenten en kenteken. Bij verkoop buiten Nederland kunnen wij de auto ook voorzien van Duitse documenten. Eerste toelating 16-02-2017, éérste toelating Nederland 15-07-2017. Betreft een 911 die al sinds het éérste levensjaar aanwezig is in Nederland en sindsdien in Nederland 1 eigenaar. 2 sleutels en alle instructieboekjes aanwezig. Betreft een BTW auto en word in opdracht van onze klant verkocht. #HVLcampaign

No. 85978389

No longer available
Porsche - 911 Carrera S -3.0 - 9.700 KM - 2017

Porsche - 911 Carrera S -3.0 - 9.700 KM - 2017

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Hartelijk dank voor uw interesse in onze Porsche 911 3.0 Carrera S.

Een 911 die bijna full option is uitgevoerd. 3.0 Carrera S Schuifdak Bi-xenon Cruis Stoelverwarming en ventilatie 20" Velgen Bose surround memory DAB ontvangst parkeerpakket met camera.

Technisch en opties een zeer nette goed onderhouden auto, die afkomstig is van een liefhebber 911 pur sang.
Deze 911 is door de huidige eigenaar goed onderhouden en gekoesterd. Auto staat het volledige jaar warm en droog in zijn verwarmde garage.

Lage originele kilometerstand. de huidige eigenaar heeft de auto de laatste jaren enkel met de zon hoog aan de hemel bereden en zeer weinig kilometers gemaakt.

Technisch: De Porsche is technisch geheel origineel. Auto rijdt, remt en schakelt nog als nieuw, en ruikt zelfs nog als nieuw.

Interieur: Het interieur is waanzinnig mooi samengesteld met de juiste opties. Het unieke glazen schuifdak met het open kleppen uitlaatsysteem maakt dit ook een fantastische auto om mee te rijden en om naar te luisteren. Groot scherm met alle functies. Naar onze mening een waanzinnig mooie kleuren combinatie is hier gekozen qua interieur en exterieur. Het interieur is als nieuw.

Exterieur: Het exterieur zoals u op de foto's kunt zien ziet er ook nog fantastisch uit. De huidige eigenaar heeft de 911 altijd netjes gekoesterd onder een afdekkleed. De 911 word bij verkoop nog eerst volledig door een cardetailer gepolijst en gereinigd. Staat rondom op prachtige originele lichtmetalen Carrera sportvelgen op goede banden. Front is opnieuw gespoten door een beschadiging, prachtig herstelwerk gedaan door een erkende hersteller.

Documenten: Auto is actueel voorzien van Nederlandse documenten en kenteken. Bij verkoop buiten Nederland kunnen wij de auto ook voorzien van Duitse documenten.

Eerste toelating 16-02-2017, éérste toelating Nederland 15-07-2017. Betreft een 911 die al sinds het éérste levensjaar aanwezig is in Nederland en sindsdien in Nederland 1 eigenaar.

2 sleutels en alle instructieboekjes aanwezig.

Betreft een BTW auto en word in opdracht van onze klant verkocht.

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object