¿Todavía no te has registrado?
Al crear tu cuenta gratuita en Catawiki, podrás pujar por cualquiera de los 75 000 objetos especiales que ofrecemos a subasta cada semana.
oIniciar sesión

N.º 77680829

Vendido
SINAO (1981) - Bougie
Puja final
2 €
Hace 10 semanas

SINAO (1981) - Bougie

Uniek stuk (1/1) van artiest Sinao. Gesigneerd met een stencil door de kunstenaar op de achterzijde. Gemengde techniek op karton, door de kunstenaar met de hand aangevuld met acryl verf. Certificaat van echtheid. Afmeting: 57 cm x 75 cm Kunstenaar: Sinao werd geboren in New York in 1981. Hoewel hij wordt beschouwd als een opkomende straatartiest, werkt hij al sinds de jaren 90 aan muurschilderingen. Hij houdt van zijn kunst op straatmateriaal (karton, vuilnisbakken, brievenbussen, brandkraan) en nauwelijks gebruikte doeken. Hij werd beïnvloed door de werken van Blek de Rat. Meestal zie je zijn konijn (uit Alice in Wonderland) de straten verfraaien in Amerikaanse en Europese hoofdsteden. Zoals de meeste straatartiesten blijft Sinao zoveel mogelijk undercover en anoniem, en onthult hij zichzelf alleen onder het masker van een Black Death-dokter. Voor de grotere murals omringt hij zich met kunstenaars verenigd onder het Frans-Amerikaanse merk: Mind the Gap Label. De kunstenaar Sinao heeft een uitgesproken stijl die specifiek is voor straatkunst. Zijn werken worden momenteel gepresenteerd door vele galerijen over de hele wereld. Opmerking: al zijn steunen hebben deuken, soms zelfs perforaties, scheuren op plaatsen of brandwonden, wat de schoonheid van zijn kunst maakt en elk stuk uniek maakt. Houd er rekening mee dat alle onderdelen van karton zijn en er iets anders uitzien. Bijvoorbeeld deuken en krassen op de randen. Bovendien zullen druppels en spatten verf variëren doorheen de collectie.

N.º 77680829

Vendido
SINAO (1981) - Bougie

SINAO (1981) - Bougie

Uniek stuk (1/1) van artiest Sinao. Gesigneerd met een stencil door de kunstenaar op de achterzijde.

Gemengde techniek op karton, door de kunstenaar met de hand aangevuld met acryl verf.

Certificaat van echtheid.

Afmeting:
57 cm x 75 cm

Kunstenaar:

Sinao werd geboren in New York in 1981. Hoewel hij wordt beschouwd als een opkomende straatartiest, werkt hij al sinds de jaren 90 aan muurschilderingen. Hij houdt van zijn kunst op straatmateriaal (karton, vuilnisbakken, brievenbussen, brandkraan) en nauwelijks gebruikte doeken. Hij werd beïnvloed door de werken van Blek de Rat. Meestal zie je zijn konijn (uit Alice in Wonderland) de straten verfraaien in Amerikaanse en Europese hoofdsteden.
Zoals de meeste straatartiesten blijft Sinao zoveel mogelijk undercover en anoniem, en onthult hij zichzelf alleen onder het masker van een Black Death-dokter. Voor de grotere murals omringt hij zich met kunstenaars verenigd onder het Frans-Amerikaanse merk: Mind the Gap Label. De kunstenaar Sinao heeft een uitgesproken stijl die specifiek is voor straatkunst.
Zijn werken worden momenteel gepresenteerd door vele galerijen over de hele wereld.

Opmerking: al zijn steunen hebben deuken, soms zelfs perforaties, scheuren op plaatsen of brandwonden, wat de schoonheid van zijn kunst maakt en elk stuk uniek maakt. Houd er rekening mee dat alle onderdelen van karton zijn en er iets anders uitzien. Bijvoorbeeld deuken en krassen op de randen. Bovendien zullen druppels en spatten verf variëren doorheen de collectie.

Configura una alerta de búsqueda
Configura una alerta de búsqueda para recibir notificaciones cuando haya nuevas coincidencias disponibles.

Este objeto apareció en

Cómo comprar en Catawiki

Más información sobre nuestra Protección del Comprador

   1. Descubre algo especial

   Explora miles de objetos especiales seleccionados por expertos. Mira las fotos, los detalles y el valor estimado de cada objeto especial. 

   2. Haz la puja más alta

   Encuentra algo especial y haz la puja más alta. Puedes seguir la subasta hasta el final o dejar que nuestro sistema puje por ti. Todo lo que tienes que hacer es fijar una puja máxima con la cantidad máxima que quieres pagar. 

   3. Paga de manera segura

   Paga tu objeto especial y nosotros retendremos el pago hasta que el objeto te llegue en perfecto estado. Utilizamos un sistema de pago de confianza para gestionar las transacciones. 

¿Tienes algo similar para vender?

Tanto si las subastas online son algo nuevo para ti como si vendes profesionalmente, podemos ayudarte a ganar más por tus objetos especiales.

Vender objeto