No. 83807051

No longer available
Berry De Bruijn - Sadness
Bidding closed
1 week ago

Berry De Bruijn - Sadness

Prachtig en imposant kunstwerk van Berry De Bruijn. Sadness 120 x 200 cm olieverf op doek Berry de Bruijn is een hedendaagse Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn levendige en dynamische abstracte schilderijen. Zijn werk kenmerkt zich vaak door gedurfde kleuren, energieke penseelstreken en geometrische vormen, waardoor composities ontstaan die een gevoel van beweging en ritme oproepen. De schilderijen van De Bruijn worden gekenmerkt door hun expressieve en gebarende stijl, waardoor kijkers worden uitgenodigd om de visuele taal van abstractie te interpreteren en ermee in contact te komen. Hij verkent thema's als emotie, intuïtie en de wisselwerking tussen vorm en kleur in zijn kunstwerken, waarbij hij de grenzen van traditionele schildertechnieken opzoekt. Het werk van De Bruijn is internationaal tentoongesteld en wordt in privécollecties over de hele wereld bewaard.

No. 83807051

No longer available
Berry De Bruijn - Sadness

Berry De Bruijn - Sadness

Prachtig en imposant kunstwerk van Berry De Bruijn.

Sadness
120 x 200 cm
olieverf op doek


Berry de Bruijn is een hedendaagse Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn levendige en dynamische abstracte schilderijen. Zijn werk kenmerkt zich vaak door gedurfde kleuren, energieke penseelstreken en geometrische vormen, waardoor composities ontstaan die een gevoel van beweging en ritme oproepen. De schilderijen van De Bruijn worden gekenmerkt door hun expressieve en gebarende stijl, waardoor kijkers worden uitgenodigd om de visuele taal van abstractie te interpreteren en ermee in contact te komen. Hij verkent thema's als emotie, intuïtie en de wisselwerking tussen vorm en kleur in zijn kunstwerken, waarbij hij de grenzen van traditionele schildertechnieken opzoekt. Het werk van De Bruijn is internationaal tentoongesteld en wordt in privécollecties over de hele wereld bewaard.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object