N. 74699501

Venduti
Porsche - 911 SC - 1979
Offerta finale
41.600 €
37 settimane fa

Porsche - 911 SC - 1979

Originele Porsche 911 SC, jaar 1979 model 1980. De Porsche 911 SC is in een zeer nette en goede conditie en komt van de 2e eigenaar uit USA. De auto is uitstekend onderhouden door Porsche specialisten, door de eerste eigenaars en door mij. Alle papieren voor import, historie en boekjes zijn aanwezig en uitvoerig beschreven door de eigenaars van de Porsche. De Porsche is roestvrij, heeft twee extra verstralers, rvs uitlaat en rvs kachelpotten. Prachtige originele Porsche kleur in zilvergrijs. De lak vertoont geen veroudering en is in een zeer goede staat, geen schades deuken of andere oneffenheden, wel minimale gebruikssporen. De velgen en banden zijn in een speciale originele uitvoering geleverd door Porsche uitgerust met banden in de maat 205/55/16 voor en 225/50/16 achter, Het interieur is in een zeer nette staat, uitgevoerd in bruin leder. Het leder is ook na 43 jaar dienst, nog zeer netjes, zacht en soepel, mooi om te zien. Er zijn lichte gebruikssporen waarneembaar. Het tapijt is nog steeds zeer mooi met minimale gebruikssporen. Door altijd de Porsche rubbermat met Porsche logo te gebruiken is de onderliggende bekleding nog als nieuw en elk voorzien van het Porsche logo. Het originele schuifdak is elektrisch bediend zoals ook de bediening van de ramen. De af te lezen km stand is 28.500 km. De originele mijlen teller is direct na aankomst in 2008 vervangen door een nieuwe km teller. De motor start direct en loopt fantastisch met een schitterend Porsche geluid. 5 versnellingen in een perfect schakelende versnellingsbak. Alle elektrische bedieningen werken goed. De laatste service is uitgevoerd op km stand 27.000. De aanwezige en originele cruise control werkt niet en vraagt dus enige aandacht. De volledige bodem is in zeer goede staat, origineel en nooit aan gelast. Geen enkele roest of beschadiging. De remmen schijven zijn vernieuwd. Leidingen, remleidingen zijn alle roestvrij. Er is geen olie verlies. Deze Porsche is door de eigenaren met liefde gereden en het onderhoud op tijd uitgevoerd. Als het regende mocht hij niet naar buiten. Deze Porsche is compleet, origineel en voor de geïnteresseerde een lust om te zien. Interesse? U bent van harte welkom om te komen kijken en een uitgebreide proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met Catawiki. De Porsche kan bezichtigd worden in Weelde, België.

N. 74699501

Venduti
Porsche - 911 SC - 1979

Porsche - 911 SC - 1979

Originele Porsche 911 SC, jaar 1979 model 1980.

De Porsche 911 SC is in een zeer nette en goede conditie en komt van de 2e eigenaar uit USA. De auto is uitstekend onderhouden door Porsche specialisten, door de eerste eigenaars en door mij.

Alle papieren voor import, historie en boekjes zijn aanwezig en uitvoerig beschreven door de eigenaars van de Porsche.
De Porsche is roestvrij, heeft twee extra verstralers, rvs uitlaat en rvs kachelpotten.

Prachtige originele Porsche kleur in zilvergrijs. De lak vertoont geen veroudering en is in een zeer goede staat, geen schades deuken of andere oneffenheden, wel minimale gebruikssporen. De velgen en banden zijn in een speciale originele uitvoering geleverd door Porsche uitgerust met banden in de maat 205/55/16 voor en 225/50/16 achter,

Het interieur is in een zeer nette staat, uitgevoerd in bruin leder. Het leder is ook na 43 jaar dienst, nog zeer netjes, zacht en soepel, mooi om te zien. Er zijn lichte gebruikssporen waarneembaar. Het tapijt is nog steeds zeer mooi met minimale gebruikssporen. Door altijd de Porsche rubbermat met Porsche logo te gebruiken is de onderliggende bekleding nog als nieuw en elk voorzien van het Porsche logo. Het originele schuifdak is elektrisch bediend zoals ook de bediening van de ramen.

De af te lezen km stand is 28.500 km. De originele mijlen teller is direct na aankomst in 2008 vervangen door een nieuwe km teller. De motor start direct en loopt fantastisch met een schitterend Porsche geluid. 5 versnellingen in een perfect schakelende versnellingsbak. Alle elektrische bedieningen werken goed. De laatste service is uitgevoerd op km stand 27.000.

De aanwezige en originele cruise control werkt niet en vraagt dus enige aandacht.

De volledige bodem is in zeer goede staat, origineel en nooit aan gelast. Geen enkele roest of beschadiging. De remmen schijven zijn vernieuwd. Leidingen, remleidingen zijn alle roestvrij. Er is geen olie verlies.

Deze Porsche is door de eigenaren met liefde gereden en het onderhoud op tijd uitgevoerd. Als het regende mocht hij niet naar buiten.
Deze Porsche is compleet, origineel en voor de geïnteresseerde een lust om te zien.

Interesse? U bent van harte welkom om te komen kijken en een uitgebreide proefrit te maken. Neem hiervoor contact op met Catawiki.

De Porsche kan bezichtigd worden in Weelde, België.

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto