Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 75725307

Sold
Telefunken - Gavotte 401 - Radio
Final bid
€ 220
11 weeks ago

Telefunken - Gavotte 401 - Radio

Schitterende Radio van Telefunken. Het betreft model Gavotte 401 welke stamt uit het begin van de jaren ‘70. De radio is fraai vormgegeven en een lust voor het oog. De kast is afgewerkt met houtfineer en is in goede staat. De knoppen zijn verchroomd. Telefunken heeft verschillende soorten radio’s geproduceerd, en veel van die toestellen kregen een aan muziek gelieerde naam, die vaak in een hele serie werd aangehouden. Een van deze series is de “Gavotte” serie. Een Gavotte is een historische Franse dans in tweedelige maatsoort met opmaat. De Gavotte leeft nog steeds in geheel Frankrijk voort als volksdans. Al met al, een fantastische radio. Afmetingen en gewicht Lengte: 19 cm Breedte: 62 cm Hoogte: 13,5 cm Gewicht: 4kg De foto’s maken deel uit van de kavel beschrijving. Het object wordt goed verpakt en verzekerd verzonden.

No. 75725307

Sold
Telefunken - Gavotte 401 - Radio

Telefunken - Gavotte 401 - Radio

Schitterende Radio van Telefunken.

Het betreft model Gavotte 401 welke stamt uit het begin van de jaren ‘70.

De radio is fraai vormgegeven en een lust voor het oog. De kast is afgewerkt met houtfineer en is in goede staat. De knoppen zijn verchroomd.

Telefunken heeft verschillende soorten radio’s geproduceerd, en veel van die toestellen kregen een aan muziek gelieerde naam, die vaak in een hele serie werd aangehouden. Een van deze series is de “Gavotte” serie. Een Gavotte is een historische Franse dans in tweedelige maatsoort met opmaat. De Gavotte leeft nog steeds in geheel Frankrijk voort als volksdans.

Al met al, een fantastische radio.

Afmetingen en gewicht
Lengte: 19 cm
Breedte: 62 cm
Hoogte: 13,5 cm
Gewicht: 4kg

De foto’s maken deel uit van de kavel beschrijving. Het object wordt goed verpakt en verzekerd verzonden.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object