No. 84730181

No longer available
TRK - Three Wheeler - 1966
Bidding closed
2 weeks ago

TRK - Three Wheeler - 1966

TRK Three Wheeler | Vintage Fighter Jet Look | Gerestaureerd | 1966 Highlights: - Vintage fighter jet look - Unieke eyecatcher - Gerestaureerd - Erg zeldzaam - 400cc Yamaha scooter motor - Automatische versnellingsbak - Verstelbare schokdempers We hebben al veel bijzondere voertuigen voorbij zien komen in onze showroom, maar zoiets als deze TRK Three Wheeler hebben we nog nooit gezien. De TRK is een zogenaamde ‘Trike Kabinen Roller’ en is gebouwd in 1966. Hij wordt aangedreven door een 400cc Yamaha motor afkomstig uit een scooter met automatische versnellingsbak. Het gewicht van slechts 250 kilo in combinatie met de 400cc motor zorgt voor een geweldige rijervaring. Deze TRK is in het verleden gerestaureerd en o.a. voorzien van een nieuw chassis, carrosserie, motor, koppeling en remsysteem. Alsof deze TRK driewieler nog niet speciaal genoeg is, is hij voorzien van een heuse vintage fighter jet look. De haaienbek, het schild op de zijkant, de warning teksten… het totaalplaatje klopt helemaal. De TRK is verder voorzien van alle uitrusting die u nodig heeft om de weg op te gaan zoals verlichting, tellers, spiegels en knipperlichten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw collectie, om evenementen en shows mee te bezoeken of om lekker mee rond te toeren? Dan is deze TRK Three Wheeler de klassieker voor u! Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is Kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

No. 84730181

No longer available
TRK - Three Wheeler - 1966

TRK - Three Wheeler - 1966

TRK Three Wheeler | Vintage Fighter Jet Look | Gerestaureerd | 1966

Highlights:

- Vintage fighter jet look
- Unieke eyecatcher
- Gerestaureerd
- Erg zeldzaam
- 400cc Yamaha scooter motor
- Automatische versnellingsbak
- Verstelbare schokdempers


We hebben al veel bijzondere voertuigen voorbij zien komen in onze showroom, maar zoiets als deze TRK Three Wheeler hebben we nog nooit gezien. De TRK is een zogenaamde ‘Trike Kabinen Roller’ en is gebouwd in 1966. Hij wordt aangedreven door een 400cc Yamaha motor afkomstig uit een scooter met automatische versnellingsbak. Het gewicht van slechts 250 kilo in combinatie met de 400cc motor zorgt voor een geweldige rijervaring. Deze TRK is in het verleden gerestaureerd en o.a. voorzien van een nieuw chassis, carrosserie, motor, koppeling en remsysteem.


Alsof deze TRK driewieler nog niet speciaal genoeg is, is hij voorzien van een heuse vintage fighter jet look. De haaienbek, het schild op de zijkant, de warning teksten… het totaalplaatje klopt helemaal. De TRK is verder voorzien van alle uitrusting die u nodig heeft om de weg op te gaan zoals verlichting, tellers, spiegels en knipperlichten. Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw collectie, om evenementen en shows mee te bezoeken of om lekker mee rond te toeren? Dan is deze TRK Three Wheeler de klassieker voor u!


Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. De koper is verantwoordelijk voor het transport en de registratie van het voertuig in zijn land.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. We zijn op woensdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend om veilingauto's te bekijken. Het bezichtigingsadres is Kleiweg 1 in Waalwijk. Hier is geen afspraak voor nodig.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object