No. 85656039

Sold
Volkswagen - Kever - Speedster Cabriolet - 1974
Final bid
€ 7,500
1 week ago

Volkswagen - Kever - Speedster Cabriolet - 1974

Voor de Liefhebbers, Verzamelaars & Autokenners word nu ter veiling aangeboden een echte Eye Catcher op de weg! Betreft hierbij een Nederlandse Prachtige Volkswagen Kever Speedster uit 1974! Zoals te zien is op de Foto's is deze mooie tot Cabriolet omgebouwde vw kever volledig gerestaureerd en aangepakt. Auto is volledig uit elkaar gehaald, gespoten en met liefde weer volledig opgebouwd. Alles is bij dit proces meegenomen van Plaatwerk ,Chassis, Bekabeling, Motor en interieur. Van het restauratie proces zijn er foto's gemaakt en een taxatierapport die worden bij de auto bijgeleverd. In 2023 is de Kever technisch gezien in orde gemaakt waarna er ook een APK keuring is afgenomen en is goed gekeurd! Vanwege de leeftijd van 50 jaar is deze Volkswagen Kever nu volledig vrijgesteld van de APK en uiteraard wegenbelastingvrij! Zoals u kunt zien is er aardig wat tijd en liefde gestoken in de knalrode Volkswagen Kever en dat heeft voor mooi resultaat gezorgd. Auto heeft altijd droog warm gestaan in een garage en is enkel met mooi weer bereden. Vanwege tijdsgebrek en gezondheidsredenen is door de vorige eigenaar toen besloten de auto weg te doen. De kever is bijna zo goed als klaar en kan enkel nog wat aanpassingen gebruiken. Zoals te zien is heeft de auto op dit moment geen soft top deze is versleten en dient vervangen te worden. De oude word wel bij de koop bijgeleverd incl de beugels. Verder spreken de foto's voor zich. Auto is voorzien van mooi licht interieur wat mooi staat bij de rode kleur en zorgt voor veel bekijks. Prachtige Chrome sierlijsten en natuurlijk de chromen Kever wieldoppen! Bij de koop worden zoals te zien is bij de bijgevoegde foto's nog diverse onderdelen bijgeleverd zoals: Achterlichten, Rubbers, Handvaten, Schakelpook, Stuur etc... Kortom is enkel wat nog ontbreekt een nieuwe trotse eigenaar! Bezichtiging is op afspraak mogelijk hiervoor dient u Catawiki te contacteren. Transport is wereldwijd mogelijk! Succes!

No. 85656039

Sold
Volkswagen - Kever - Speedster Cabriolet - 1974

Volkswagen - Kever - Speedster Cabriolet - 1974

Voor de Liefhebbers, Verzamelaars & Autokenners word nu ter veiling aangeboden een echte Eye Catcher op de weg!

Betreft hierbij een Nederlandse Prachtige Volkswagen Kever Speedster uit 1974!

Zoals te zien is op de Foto's is deze mooie tot Cabriolet omgebouwde vw kever volledig gerestaureerd en aangepakt. Auto is volledig uit elkaar gehaald, gespoten en met liefde weer volledig opgebouwd. Alles is bij dit proces meegenomen van Plaatwerk ,Chassis, Bekabeling, Motor en interieur. Van het restauratie proces zijn er foto's gemaakt en een taxatierapport die worden bij de auto bijgeleverd.

In 2023 is de Kever technisch gezien in orde gemaakt waarna er ook een APK keuring is afgenomen en is goed gekeurd! Vanwege de leeftijd van 50 jaar is deze Volkswagen Kever nu volledig vrijgesteld van de APK en uiteraard wegenbelastingvrij!

Zoals u kunt zien is er aardig wat tijd en liefde gestoken in de knalrode Volkswagen Kever en dat heeft voor mooi resultaat gezorgd. Auto heeft altijd droog warm gestaan in een garage en is enkel met mooi weer bereden. Vanwege tijdsgebrek en gezondheidsredenen is door de vorige eigenaar toen besloten de auto weg te doen. De kever is bijna zo goed als klaar en kan enkel nog wat aanpassingen gebruiken. Zoals te zien is heeft de auto op dit moment geen soft top deze is versleten en dient vervangen te worden. De oude word wel bij de koop bijgeleverd incl de beugels.

Verder spreken de foto's voor zich. Auto is voorzien van mooi licht interieur wat mooi staat bij de rode kleur en zorgt voor veel bekijks. Prachtige Chrome sierlijsten en natuurlijk de chromen Kever wieldoppen!
Bij de koop worden zoals te zien is bij de bijgevoegde foto's nog diverse onderdelen bijgeleverd zoals: Achterlichten, Rubbers, Handvaten, Schakelpook, Stuur etc...

Kortom is enkel wat nog ontbreekt een nieuwe trotse eigenaar! Bezichtiging is op afspraak mogelijk hiervoor dient u Catawiki te contacteren. Transport is wereldwijd mogelijk!

Succes!

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object