N. 85147525

Non più disponibile
Donkervoort - D8 1.8 Audi 150 - 2000
Offerte chiuse
3 settimane fa

Donkervoort - D8 1.8 Audi 150 - 2000

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een prachtige, origineel Nederlands geleverde Donkervoort D8 1.8 Audi 150 uit 2000. Geleverd als 150 pk uitvoering en getuned naar 260 pk bij JD-Engineering. Bouwjaar: 2000. Keuring of apk : Geen APK keuring in Nederland. Papieren: Nederlands kenteken. Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.781cc, 4-cilinder, 260 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Blauw metallic. Kilometerstand: 99.955 km, origineel. Staat van onderhoud: De Donkervoort is zeer goed onderhouden. De techniek verkeert in goede staat. Historie aanwezig. De auto rijdt, stuurt, remt en schakelt goed! Staat van lakwerk: Lakwerk is in een nette conditie. Is in het verleden eens opnieuw aangebracht en verkeert hierdoor in een zeer nette staat, heeft normale gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Uitgevoerd in het bruin leder. Tevens voorzien van een Carbon dashboard. De historie: Deze Donkervoort is in 2000 besteld door zijn eerste eigenaar, een Nederlander. De auto is in 2000 geleverd als een D8 150 Touring en heeft tot 2018 rond gereden met zijn fabrieksspecificaties daarna is het vermogen opgeschroefd naar 260 pk en is de auto voorzien van een volledig nieuw Intrax onderstel. Veel historie is aanwezig evenals een certificaat van echtheid. De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. #CollectableCars #orlinski

N. 85147525

Non più disponibile
Donkervoort - D8 1.8 Audi 150 - 2000

Donkervoort - D8 1.8 Audi 150 - 2000

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Een prachtige, origineel Nederlands geleverde Donkervoort D8 1.8 Audi 150 uit 2000. Geleverd als 150 pk uitvoering en getuned naar 260 pk bij JD-Engineering.

Bouwjaar: 2000.
Keuring of apk : Geen APK keuring in Nederland.
Papieren: Nederlands kenteken.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.781cc, 4-cilinder, 260 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Blauw metallic.
Kilometerstand: 99.955 km, origineel.

Staat van onderhoud: De Donkervoort is zeer goed onderhouden. De techniek verkeert in goede staat. Historie aanwezig. De auto rijdt, stuurt, remt en schakelt goed!

Staat van lakwerk: Lakwerk is in een nette conditie. Is in het verleden eens opnieuw aangebracht en verkeert hierdoor in een zeer nette staat, heeft normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Uitgevoerd in het bruin leder. Tevens voorzien van een Carbon dashboard.

De historie:
Deze Donkervoort is in 2000 besteld door zijn eerste eigenaar, een Nederlander. De auto is in 2000 geleverd als een D8 150 Touring en heeft tot 2018 rond gereden met zijn fabrieksspecificaties daarna is het vermogen opgeschroefd naar 260 pk en is de auto voorzien van een volledig nieuw Intrax onderstel. Veel historie is aanwezig evenals een certificaat van echtheid.

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

#CollectableCars #orlinski

Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto