Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 65,000 special objects up for auction every week.
orSign in
Sold
Brough Superior - AMB001 - Aston Martin - NOS - 1000 cc - 2022
Final bid
€ 90,000
13 weeks ago

Brough Superior - AMB001 - Aston Martin - NOS - 1000 cc - 2022

Brough Superior behoort tot een van de beste motorfietsen ter wereld, een motorfiets voor liefhebber en verzamelaar. De AMB001 is een kunstwerk op wielen in beperkte oplage en zeldzaam, een samenwerking tussen Brough Superior en Aston Martin. Weetjes: Aston Martin verwijst naar de Formule1 en het nummer 11 verwijst naar Sergio Pérez zijn startnummer in F1 Deze motorfiets is hagelnieuw en nooit bereden, voor een volledige beschrijving van deze AMB001 zou ik te weinig ruimte hebben, zie voor een gedetaileerde omschrijving op volgende link: https://www.brough-superior-motorcycles.com/fr/modeles-aston-martin of bezoek de website van Brough Superior Standaard bevat deze AMB001 een gedetaileërde handleiding en onderhoudsboek. Deze AMB001 is uitgevoerd met volgende opties: zie fotos - Body van carbon met rood kleurverloop - Zwart geanodiseerde rug met vermelding “AMB001 011/100” - Glanzend zwarte vork en achterbrug - Gepolijst luchtfilter en turboafdekking - Zwarte touchpoint details - Zwart en deels alcantara zadelleer - Glanzend zwarte wielen - Deels glans zwarte motor - Onderkuip glanzend carbon - Flightcase met 6 wielen en bevestigingspunten voor het verankeren van de motor tijdens transport. - Rood geanodiseerde remnaven (raceuitvoering) Voorwaarden verkoper - Voor de bezichtiging van de motorfiets AMB001 kan de koper via Catawiki een afspraak maken. - De motorfiets AMB001 is af te halen door de koper of zijn afgevaardigde na zich uitvoerig gelimiteerd te hebben. - De koper of zijn afgevaardigde hebben het recht om de motorfiets AMB001 te weigeren als blijkt dat deze niet overeenstemt met de beschrijving en de foto's die ter beschikking zijn gesteld. - Vanaf de afhaling van de motorfiets AMB001 is de koper of zijn afgevaardigde verantwoordelijk voor opgelopen schade, verlies en diefstal. Indien nodig zullen wij al het nodige ter beschikking stellen om de motorfiets AMB001 te verpakken.
Sold
Brough Superior - AMB001 - Aston Martin - NOS - 1000 cc - 2022

Brough Superior - AMB001 - Aston Martin - NOS - 1000 cc - 2022

Brough Superior behoort tot een van de beste motorfietsen ter wereld, een motorfiets voor liefhebber en verzamelaar.

De AMB001 is een kunstwerk op wielen in beperkte oplage en zeldzaam, een samenwerking tussen Brough Superior en Aston Martin. Weetjes: Aston Martin verwijst naar de Formule1 en het nummer 11 verwijst naar Sergio Pérez zijn startnummer in F1

Deze motorfiets is hagelnieuw en nooit bereden, voor een volledige beschrijving van deze AMB001 zou ik te weinig ruimte hebben, zie voor een gedetaileerde omschrijving op volgende link: https://www.brough-superior-motorcycles.com/fr/modeles-aston-martin of bezoek de website van Brough Superior

Standaard bevat deze AMB001 een gedetaileërde handleiding en onderhoudsboek.

Deze AMB001 is uitgevoerd met volgende opties: zie fotos
- Body van carbon met rood kleurverloop
- Zwart geanodiseerde rug met vermelding “AMB001 011/100”
- Glanzend zwarte vork en achterbrug
- Gepolijst luchtfilter en turboafdekking
- Zwarte touchpoint details
- Zwart en deels alcantara zadelleer
- Glanzend zwarte wielen
- Deels glans zwarte motor
- Onderkuip glanzend carbon
- Flightcase met 6 wielen en bevestigingspunten voor het verankeren van de motor tijdens transport.
- Rood geanodiseerde remnaven (raceuitvoering)

Voorwaarden verkoper
- Voor de bezichtiging van de motorfiets AMB001 kan de koper via Catawiki een afspraak maken.
- De motorfiets AMB001 is af te halen door de koper of zijn afgevaardigde na zich uitvoerig gelimiteerd te hebben.
- De koper of zijn afgevaardigde hebben het recht om de motorfiets AMB001 te weigeren als blijkt dat deze niet overeenstemt met de beschrijving en de foto's die ter beschikking zijn gesteld.
- Vanaf de afhaling van de motorfiets AMB001 is de koper of zijn afgevaardigde verantwoordelijk voor opgelopen schade, verlies en diefstal.

Indien nodig zullen wij al het nodige ter beschikking stellen om de motorfiets AMB001 te verpakken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object