Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77455127

No longer available
Corvette - C1 - 1962
Bidding closed
11 weeks ago

Corvette - C1 - 1962

Prachtige Corvette C1 uit 1962. Deze Corvette is in 1993 door Rob Fruithof van het televisieprogramma Waku Waku gekocht van Mr Wyers uit Los Angeles, California en naar Nederland gehaald. Een kopie van de Bill of Sale, met de originele notariële akte worden meegeleverd. Ook worden diverse oude onderhoudsfacturen, keuringsrapporten, importdocumentatie, enkele taxatierapporten een instructieboekje en een owner’s workshop manual bij de Corvette meegeleverd. De conditie van de lak is erg netjes, echter geen concoursconditie, dus enkele plekjes en krasjes zijn te zien. Deze Corvette is regelmatig gebruikt voor mooie ritten en heeft daardoor ook gebruikssporen die passen bij de leeftijd van de auto. Het laatste periodieke onderhoud was in mei 2023. In het (recente) verleden zijn onder andere pakkingen, waterpomp, krukaspoelie en poeliedemper vervangen in verband met slingeren. Ook de benzinepomp is vervangen en is de carburateur gereviseerd. Alle filters zijn vervangen en de olie is ververst en de bougies zijn vervangen. Diverse brandstofleidingen en riemen zijn vervangen. Het betreft een “Ducktail” uit 1962 die wordt aangedreven door een 327 cubic inch V8 die 300 PK levert en is gekoppeld aan een handgeschakelde 4 versnellingsbak. De auto is gespoten in Tuxedo black, gecombineerd met een zwart skai interieur. Verder is de auto uitgerust met een nieuwe soft top, de originele hard top en whitewall tyres. De soft top is zo goed als nieuw en ook de hard top zit netjes in de lak. Door de huidige eigenaar is er goed voor de auto gezorgd. Al met al een mooie auto en een absoluut genot om mee te rijden. Je krijgt alleen maar positieve reacties van omstander, die de auto herkennen als iconische sportwagen uit de zestiger jaren. De Corvette kan bezichtigd worden in Oisterwijk, Nederland.

No. 77455127

No longer available
Corvette - C1 - 1962

Corvette - C1 - 1962

Prachtige Corvette C1 uit 1962.

Deze Corvette is in 1993 door Rob Fruithof van het televisieprogramma Waku Waku gekocht van Mr Wyers uit Los Angeles, California en naar Nederland gehaald. Een kopie van de Bill of Sale, met de originele notariële akte worden meegeleverd.

Ook worden diverse oude onderhoudsfacturen, keuringsrapporten, importdocumentatie, enkele taxatierapporten een instructieboekje en een owner’s workshop manual bij de Corvette meegeleverd.

De conditie van de lak is erg netjes, echter geen concoursconditie, dus enkele plekjes en krasjes zijn te zien. Deze Corvette is regelmatig gebruikt voor mooie ritten en heeft daardoor ook gebruikssporen die passen bij de leeftijd van de auto.

Het laatste periodieke onderhoud was in mei 2023. In het (recente) verleden zijn onder andere pakkingen, waterpomp, krukaspoelie en poeliedemper vervangen in verband met slingeren. Ook de benzinepomp is vervangen en is de carburateur gereviseerd. Alle filters zijn vervangen en de olie is ververst en de bougies zijn vervangen. Diverse brandstofleidingen en riemen zijn vervangen.

Het betreft een “Ducktail” uit 1962 die wordt aangedreven door een 327 cubic inch V8 die 300 PK levert en is gekoppeld aan een handgeschakelde 4 versnellingsbak.

De auto is gespoten in Tuxedo black, gecombineerd met een zwart skai interieur. Verder is de auto uitgerust met een nieuwe soft top, de originele hard top en whitewall tyres. De soft top is zo goed als nieuw en ook de hard top zit netjes in de lak.

Door de huidige eigenaar is er goed voor de auto gezorgd.

Al met al een mooie auto en een absoluut genot om mee te rijden. Je krijgt alleen maar positieve reacties van omstander, die de auto herkennen als iconische sportwagen uit de zestiger jaren.

De Corvette kan bezichtigd worden in Oisterwijk, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object