No. 81288163

No longer available
Volvo - 1800ES - 1973
Bidding closed
4 weeks ago

Volvo - 1800ES - 1973

Wij bieden te koop aan deze leuke Volvo 1800 ES uit 1973. De Volvo is 10 jaar geleden opnieuw gespoten en heeft hier en daar wat gebruikssporen. Over het algemeen verkeert de auto in een goede, originele staat en de onderhoudshistorie van de vorige eigenaar is bewaard gebleven. De Volvo wordt aangedreven door een 2.0 liter 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4 versnellingsbak. De Volvo beschikt tevens over een LPG-installatie die recent is goedgekeurd voor de komende 10 jaar. De Volvo is uitgevoerd in een donkerblauw lakwerk dat hier en daar gebruikssporen bevat. Het interieur is compleet en in een originele staat en bevat ook hier en daar gebruikssporen. Deze auto rijdt, remt en schakelt. De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

No. 81288163

No longer available
Volvo - 1800ES - 1973

Volvo - 1800ES - 1973

Wij bieden te koop aan deze leuke Volvo 1800 ES uit 1973. De Volvo is 10 jaar geleden opnieuw gespoten en heeft hier en daar wat gebruikssporen. Over het algemeen verkeert de auto in een goede, originele staat en de onderhoudshistorie van de vorige eigenaar is bewaard gebleven.

De Volvo wordt aangedreven door een 2.0 liter 4-cilinder motor die gekoppeld is aan een handgeschakelde 4 versnellingsbak. De Volvo beschikt tevens over een LPG-installatie die recent is goedgekeurd voor de komende 10 jaar.

De Volvo is uitgevoerd in een donkerblauw lakwerk dat hier en daar gebruikssporen bevat. Het interieur is compleet en in een originele staat en bevat ook hier en daar gebruikssporen.

Deze auto rijdt, remt en schakelt.

De auto heeft momenteel een Belgisch kenteken.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Neem contact op om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object