No. 84049095

No longer available
Peugeot - 404 Pick-Up - 1977
Bidding closed
1 week ago

Peugeot - 404 Pick-Up - 1977

Bijzondere Peugeot 404 Pick-Up Wanneer we het hebben over een robuust werkpaard afgeleid van een ‘gewone’ personenauto, dan komt de Peugeot 404 Pick-up direct in beeld. Peugeot zag dat toen goed, een tegenstander voor de Japanse pick-ups met een laadvermogen van ’n ton die in de jaren zeventig bijna per dag populairder werden. Dat de 404 een superauto was, wordt nog dagelijks bewezen in Afrika staat-ie nog steeds zijn mannetje als werkpaard. Geen glimmende bolide maar een leuke lichte benzine pick-up die opvalt in het dagelijkse straatbeeld. Een gave oldtimer voor diegene die net even wat anders wil. De open laadbak is voorzien van een huif zeil zodat er met een gesloten als met een open laadbak gereden kan worden. De benzine motor start goed, loopt goed, de handgeschakelde 4 versnellingsbak met handel aan het stuur werkt ook naar behoren. De zitbank is bedekt met stoffen hoes, omdat de bank niet meer mooi is en er scheuren en behoorlijke beschadigingen aanwezig zijn. De auto is compleet. Start en rijdt, remmen, koppeling, versnellingsbak , alles functioneert. De lak is nog in goede conditie met uiteraard gebruikssporen passend bij een auto van deze leeftijd. De bumpers hebben roest. De bodem en laadbak zijn hard, het plaatwerk aan de laadbak vertoont minimale roestvorming. Voor de kenner: opkrikken aan de voorzijde m.b.v. de oorspronkelijke kriksteunen is geen enkel probleem. Rijd prima. Deze auto is van een liefhebber voor een liefhebber . Transport wereldwijd tegen gunstig tarief De auto staat in Muiderberg, Nederland.

No. 84049095

No longer available
Peugeot - 404 Pick-Up - 1977

Peugeot - 404 Pick-Up - 1977

Bijzondere Peugeot 404 Pick-Up

Wanneer we het hebben over een robuust werkpaard afgeleid van een ‘gewone’ personenauto, dan komt de Peugeot 404 Pick-up direct in beeld. Peugeot zag dat toen goed, een tegenstander voor de Japanse pick-ups met een laadvermogen van ’n ton die in de jaren zeventig bijna per dag populairder werden. Dat de 404 een superauto was, wordt nog dagelijks bewezen in Afrika staat-ie nog steeds zijn mannetje als werkpaard.

Geen glimmende bolide maar een leuke lichte benzine pick-up die opvalt in het dagelijkse straatbeeld. Een gave oldtimer voor diegene die net even wat anders wil. De open laadbak is voorzien van een huif zeil zodat er met een gesloten als met een open laadbak gereden kan worden.

De benzine motor start goed, loopt goed, de handgeschakelde 4 versnellingsbak met handel aan het stuur werkt ook naar behoren. De zitbank is bedekt met stoffen hoes, omdat de bank niet meer mooi is en er scheuren en behoorlijke beschadigingen aanwezig zijn.

De auto is compleet. Start en rijdt, remmen, koppeling, versnellingsbak , alles functioneert.

De lak is nog in goede conditie met uiteraard gebruikssporen passend bij een auto van deze leeftijd. De bumpers hebben roest.

De bodem en laadbak zijn hard, het plaatwerk aan de laadbak vertoont minimale roestvorming.

Voor de kenner: opkrikken aan de voorzijde m.b.v. de oorspronkelijke kriksteunen is geen enkel probleem.

Rijd prima.

Deze auto is van een liefhebber voor een liefhebber .

Transport wereldwijd tegen gunstig tarief

De auto staat in Muiderberg, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object