Noch kein Catawiki-Konto?
Erstellen Sie einfach ein kostenloses Konto und entdecken Sie jede Woche 75.000 besondere Objekte in unseren Auktionen.
oderEinloggen

Nr. 77503703

Nicht mehr verfügbar
Jaguar - XJS - 1995
Auktion beendet
Vor 10 Wochen

Jaguar - XJS - 1995

Prachtige elegante XJS Cabriolet met maar 88000 originele mijlen gereden en zijn originele kleur Britisch Racing Green. 4 zitter (met achterbankje) Met de originele Radio en cd-wisselaar. Inclusief een Carfax en alle boekjes. Deze boekjes liggen nog in Arizona en zijn eind december beschikbaar. Deze Jaguar is afkomstig van de 2e eigenaar uit Arizona die hem 10 jaar in zijn bezit had. De Jaguar is aan de 1e eigenaar afgeleverd in New York. Totaal roestvrij en netjes in zijn lak. Mooi interieur, maar met wel een paar kleine leder cracks in de zitting van de voorstoelen. Heel mooi dashboard en houtfineer. Nette en goed hydraulisch werkende soft top. Ook de ramen werken zoals het hoort. Mooie originele wielen met nieuwe banden. Onder de motorkap en in de koffer zeer schoon en verzorgd. De cover om de accu mist op de foto maar word voor aflevering nog gemonteerd. Loopt en schakelt en rijdt goed maar door het lange stilstaan adviseren wij een goede onderhoudsbeurt te geven aan deze Jaguar. Alle invoer en BTW kosten zijn betaald. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont en verzoeken u dan ook bij twijfel de auto te komen bezichtigen. Wij kunnen u helpen met het transport door geheel Europa Deze auto is te bezichtigen en evt. af te halen in Damwald, Nederland.

Nr. 77503703

Nicht mehr verfügbar
Jaguar - XJS - 1995

Jaguar - XJS - 1995

Prachtige elegante XJS Cabriolet met maar 88000 originele mijlen gereden en zijn originele kleur Britisch Racing Green.

4 zitter (met achterbankje)

Met de originele Radio en cd-wisselaar.
Inclusief een Carfax en alle boekjes. Deze boekjes liggen nog in Arizona en zijn eind december beschikbaar.
Deze Jaguar is afkomstig van de 2e eigenaar uit Arizona die hem 10 jaar in zijn bezit had. De Jaguar is aan de 1e eigenaar afgeleverd in New York.

Totaal roestvrij en netjes in zijn lak.
Mooi interieur, maar met wel een paar kleine leder cracks in de zitting van de voorstoelen.

Heel mooi dashboard en houtfineer.

Nette en goed hydraulisch werkende soft top. Ook de ramen werken zoals het hoort.

Mooie originele wielen met nieuwe banden.
Onder de motorkap en in de koffer zeer schoon en verzorgd. De cover om de accu mist op de foto maar word voor aflevering nog gemonteerd.

Loopt en schakelt en rijdt goed maar door het lange stilstaan adviseren wij een goede onderhoudsbeurt te geven aan deze Jaguar.

Alle invoer en BTW kosten zijn betaald.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont en verzoeken u dan ook bij twijfel de auto te komen bezichtigen.

Wij kunnen u helpen met het transport door geheel Europa

Deze auto is te bezichtigen en evt. af te halen in Damwald, Nederland.Suchalarm einrichten
Richten Sie einen Suchalarm ein, um benachrichtigt zu werden, sobald neue passende Objekte verfügbar sind.

Dieses Objekt wurde vorgestellt in:

So kaufen Sie auf Catawiki

Mehr zum Käuferschutz erfahren

   1. Etwas Besonderes entdecken

   Entdecken Sie in unseren Auktionen Tausende von besonderen Objekten, die von Experten ausgewählt wurden. Sehen Sie sich die Fotos, die ausführliche Beschreibung und den Schätzwert der besonderen Objekte an, die Sie interessieren. 

   2. Höchstgebot abgeben

   Finden Sie etwas, das Sie begeistert, und geben Sie das Höchstgebot ab. Sie können die Auktion bis zum Schluss mitverfolgen oder unser System für Sie bieten lassen. Dazu müssen Sie einfach nur den Maximalbetrag eingeben, den Sie für das jeweilige Objekt ausgeben möchten. 

   3. Sichere Zahlung durchführen

   Bezahlen Sie Ihr besonderes Objekt und wir verwahren Ihre Zahlung, bis Ihr Objekt unversehrt bei Ihnen angekommen ist. Wir wickeln alle Transaktionen mit einem zuverlässigen und sicheren Zahlungssystem ab. 

Haben Sie etwas Ähnliches zu verkaufen?

Unabhängig davon, ob Online-Auktionen Neuland für Sie sind oder ob Sie gewerblich verkaufen – wir helfen Ihnen, mehr mit Ihren besonderen Objekten zu verdienen.

Objekt verkaufen