85197335

Plus disponible
Triumph - TR6 Roadster - 1972
Offres terminées
Il y a 3 semaines

Triumph - TR6 Roadster - 1972

Prachtige Triumph TR6 Roadster uit 1972 aangeboden Deze Triumph TR6 is uitgevoerd in British Racing Green en voorzien een zeer krachtige 104 pk 6-cilinder motor met een roestvrijstalen dubbel uitlaatsysteem. De gehele Roadster bevindt zich in zeer goede staat. Deze geweldige TR6 cabriolet dateert van 1972 en is in goede staat. De Roadster heeft perfecte originele stalen velgen en goede banden. Het chroomwerk zoals bumpers en spiegels zijn netjes, voorzien van chromen TEX spiegels en chromen zijstrips. Deze kleurencombinatie is echt prachtig! Donker groen gecombineerd met chromen details en zwart lederen sportstoelen. Buitenkant: Deze Triumph TR6 is zeer netjes onderhouden, het betreft een oudere body off restauratie! Het lakwerk is strak en netjes. Net chroom en deels nieuw, nette originele velgen, chromen details, goed hang- en sluitwerk. Originele Lucas koplampen, twee extra verstralers en roestvrijstalen dubbel uitlaatsysteem met een prachtig sportief geluid. rechthoekige roestvrijstalen spiegels, extra TR6 emblemen, zwarte ruitenwissers en een Monza brandstofdop. De softtop is in nette conditie! Er is een afdekhoes aanwezig. De bodem is solide en compleet schadevrij. Interieur: Het interieur beschikt over twee perfect lederen stoelen met hoofdsteun, een houten dashboard met originele Smiths tellers, lederen handrem-hoes en Triumph TR6 matten. Inclusief originele zwarte tapijtset en nette zwarte deurkaarten. Prachtige Nardi walnoten stuurwiel met RVS naaf. Interieur en exterieur beide in een zeer mooie staat. Techniek: Originele 2498cc 6-cilinder motor +/- 104 perfecte handgeschakelde transmissie met 4 versnellingen, met nieuwe kleppendeksel. De Techniek is volledig nagekeken in onze werkplaats en heeft een complete onderhoudsbeurt gehad. Goede werkende schijfremmen en nieuwe remleidingen. Deze Triumph TR6 is in een zeer goede technische staat en heeft een geweldig geluid afkomstig van de sportuitlaten en de zware 6-cilinder motor. Details: Deze TR6 is voor de echte liefhebber, een zeer nette Engelse sportwagen met een krachtige 2.5 liter motor en Racing Green lakwerk in nette staat De auto is altijd goed onderhouden en gestald in een verwarmde garage. Een prachtige kans voor de liefhebber! Deze Triumph wordt geleverd inclusief: Grote onderhoudsbeurt Exportdocumenten (EU) De Triumph staat in Rogat, Nederland. U bent welkom om langs te komen voor een bezichtiging van deze Triumph TR6 en om een proefrit te maken alvorens een bod te plaatsen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki. Transport: Wij verzorgen met onze transport partners transporten door heel Europa om deze TR6 thuis te leveren. neem hiervoor contact met catawiki op zodat wij een offerte voor u kunnen laten maken.

85197335

Plus disponible
Triumph - TR6 Roadster - 1972

Triumph - TR6 Roadster - 1972

Prachtige Triumph TR6 Roadster uit 1972 aangeboden

Deze Triumph TR6 is uitgevoerd in British Racing Green en voorzien een zeer krachtige 104 pk 6-cilinder motor met een roestvrijstalen dubbel uitlaatsysteem. De gehele Roadster bevindt zich in zeer goede staat.

Deze geweldige TR6 cabriolet dateert van 1972 en is in goede staat. De Roadster heeft perfecte originele stalen velgen en goede banden.
Het chroomwerk zoals bumpers en spiegels zijn netjes, voorzien van chromen TEX spiegels en chromen zijstrips. Deze kleurencombinatie is echt prachtig! Donker groen gecombineerd met chromen details en zwart lederen sportstoelen.

Buitenkant:
Deze Triumph TR6 is zeer netjes onderhouden, het betreft een oudere body off restauratie! Het lakwerk is strak en netjes. Net chroom en deels nieuw, nette originele velgen, chromen details, goed hang- en sluitwerk.
Originele Lucas koplampen, twee extra verstralers en roestvrijstalen dubbel uitlaatsysteem met een prachtig sportief geluid.
rechthoekige roestvrijstalen spiegels, extra TR6 emblemen, zwarte ruitenwissers en een Monza brandstofdop.
De softtop is in nette conditie!
Er is een afdekhoes aanwezig.
De bodem is solide en compleet schadevrij.

Interieur:
Het interieur beschikt over twee perfect lederen stoelen met hoofdsteun, een houten dashboard met originele Smiths tellers, lederen handrem-hoes en Triumph TR6 matten. Inclusief originele zwarte tapijtset en nette zwarte deurkaarten.
Prachtige Nardi walnoten stuurwiel met RVS naaf.
Interieur en exterieur beide in een zeer mooie staat.

Techniek:
Originele 2498cc 6-cilinder motor +/- 104 perfecte handgeschakelde transmissie met 4 versnellingen, met nieuwe kleppendeksel.

De Techniek is volledig nagekeken in onze werkplaats en heeft een complete onderhoudsbeurt gehad. Goede werkende schijfremmen en nieuwe remleidingen.
Deze Triumph TR6 is in een zeer goede technische staat en heeft een geweldig geluid afkomstig van de sportuitlaten en de zware 6-cilinder motor.

Details:
Deze TR6 is voor de echte liefhebber, een zeer nette Engelse sportwagen met een krachtige 2.5 liter motor en Racing Green lakwerk in nette staat
De auto is altijd goed onderhouden en gestald in een verwarmde garage.
Een prachtige kans voor de liefhebber!

Deze Triumph wordt geleverd inclusief:
Grote onderhoudsbeurt
Exportdocumenten (EU)

De Triumph staat in Rogat, Nederland.

U bent welkom om langs te komen voor een bezichtiging van deze Triumph TR6 en om een proefrit te maken alvorens een bod te plaatsen. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Transport:
Wij verzorgen met onze transport partners transporten door heel Europa om deze TR6 thuis te leveren. neem hiervoor contact met catawiki op zodat wij een offerte voor u kunnen laten maken.

Définir une alerte de recherche
Définissez une alerte de recherche pour être informé lorsque de nouveaux objets correspondant à votre recherche sont disponibles.

Cet objet a été présenté dans

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Comment acheter sur Catawiki ?

En savoir plus sur notre Protection des acheteurs

   1. Découvrez des objets d’exception

   Découvrez des milliers d'objets d'exception sélectionnés par nos experts. Consultez les photos, les informations détaillées et la valeur estimée de chaque objet d'exception. 

   2. Faites la meilleure offre

   Trouvez l’objet de vos rêves et faites l’offre la plus élevée. Vous pouvez suivre la vente jusqu'à sa clôture ou laisser notre système faire les offres à votre place. Il vous suffit de fixer une enchère maximale correspondant au montant que vous souhaitez payer. 

   3. Effectuez un paiement sécurisé

   Réglez votre objet d'exception et nous garderons votre paiement en toute sécurité jusqu’à ce que vous ayez bien reçu votre objet d’exception. Toutes les transactions sont effectuées par un système de paiement de confiance. 

Vous souhaitez vendre un objet similaire ?

Que vous débutiez dans les ventes en ligne ou que vous soyez vendeur professionnel, nous pouvons vous aider à gagner plus d'argent pour vos objets d'exception.

Vendez votre objet