N. 82654667

Venduti
Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969
Offerta finale
€ 60,000
4 settimane fa

Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Ford Mustang Mach 1 1969 Fastback in Emerald green metallic! De Ford Mustang Mach 1 Fastback die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Emerald Green en heeft een matzwarte motorkap met hood scoop. De donkere achterspoiler, originele achterraamlouvres en de verchroomde velgen maken het totaalplaatje van deze American muscle car helemaal compleet. Het interieur van de Mustang verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte kunst lederen bekleding, een dashboard met houtinleg en klok, middenconsole en periodecorrecte radio. Mach 1 onder de motorkap ligt een 5,8 liter V8 die niet zo zeer heel veel vermogen levert, maar met name een hele berg koppel, 522 Nm. De conditie van deze Mustang is zeer goed, zo goed als roestvrij. Het chassis en de bodem zijn als nieuw, nooit aan gelast of geprutst, alle kitnaden van de body zijn origineel. Het interieur is in zeer mooie, originele en nette conditie en beschikt nog over de originele leren dakhemel. Tevens is het interieur nog het originele interieur. De vorige eigenaar heeft deze auto altijd binnen gestald en dit is er ook aan af te zien. De Ford Mustang Fastback 1969 is één van de meest geliefde Mustangs die er is. Dit model was Fords manier om het op te nemen tegen de Chryslers en auto’s van GM in de alsmaar groeiende Muscle-car markt in de jaren ’60 en ’70. Een 1969 Fastback die onverprutst is waar alle vloerdelen nog origineel van zijn, teven de originele kleurstelling toen hij in 1969 van de productielijn afrolde. Verder is deze Mustang van alle luxe opties uit 1969 voorzien zoals onder andere stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, etc. De Ford Mustang start direct en schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen, loopt mooi stationair op 800 toeren en remt goed. Deze Ford Mustang is verder voorzien van gloednieuwe Radial BF Douglas banden - Originele hemel bekleding, - Matching numbers. - Originele sleutels aanwezig - Origineel reserve wiel, - Nieuwe remschijven - Nieuwe veren. - Nieuwe draagarmen. - Nieuwe rubbers chassis. - Nieuwe Interieur rubbers. - Nieuwe Banden rondom. - Nieuwe Rem cilinder. - Geheel uitgelijnd. Highlights: - Krachtige 351 CUI V8 motor - Automatische versnellingsbak - Emerald green metallic lakwerk - Rem- en stuurbekrachtiging De auto kan bekeken en afgehaald worden in Bruinisse , Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester. #HVLcampaign #mustang60

N. 82654667

Venduti
Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Ford Mustang Mach 1 1969 Fastback in Emerald green metallic!

De Ford Mustang Mach 1 Fastback die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Emerald Green en heeft een matzwarte motorkap met hood scoop. De donkere achterspoiler, originele achterraamlouvres en de verchroomde velgen maken het totaalplaatje van deze American muscle car helemaal compleet. Het interieur van de Mustang verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte kunst lederen bekleding, een dashboard met houtinleg en klok, middenconsole en periodecorrecte radio.

Mach 1 onder de motorkap ligt een 5,8 liter V8 die niet zo zeer heel veel vermogen levert, maar met name een hele berg koppel, 522 Nm.

De conditie van deze Mustang is zeer goed, zo goed als roestvrij. Het chassis en de bodem zijn als nieuw, nooit aan gelast of geprutst, alle kitnaden van de body zijn origineel.

Het interieur is in zeer mooie, originele en nette conditie en beschikt nog over de originele leren dakhemel. Tevens is het interieur nog het originele interieur. De vorige eigenaar heeft deze auto altijd binnen gestald en dit is er ook aan af te zien.

De Ford Mustang Fastback 1969 is één van de meest geliefde Mustangs die er is. Dit model was Fords manier om het op te nemen tegen de Chryslers en auto’s van GM in de alsmaar groeiende Muscle-car markt in de jaren ’60 en ’70.

Een 1969 Fastback die onverprutst is waar alle vloerdelen nog origineel van zijn, teven de originele kleurstelling toen hij in 1969 van de productielijn afrolde.

Verder is deze Mustang van alle luxe opties uit 1969 voorzien zoals onder andere stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, etc.

De Ford Mustang start direct en schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen, loopt mooi stationair op 800 toeren en remt goed.
Deze Ford Mustang is verder voorzien van gloednieuwe Radial BF Douglas banden

- Originele hemel bekleding,
- Matching numbers.
- Originele sleutels aanwezig
- Origineel reserve wiel,
- Nieuwe remschijven
- Nieuwe veren.
- Nieuwe draagarmen.
- Nieuwe rubbers chassis.
- Nieuwe Interieur rubbers.
- Nieuwe Banden rondom.
- Nieuwe Rem cilinder.
- Geheel uitgelijnd.

Highlights:

- Krachtige 351 CUI V8 motor
- Automatische versnellingsbak
- Emerald green metallic lakwerk
- Rem- en stuurbekrachtiging

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Bruinisse , Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

#HVLcampaign #mustang60


Imposta un’allerta di ricerca
Imposta un’allerta di ricerca per ricevere una notifica quando sono disponibili nuove corrispondenze.

Questo oggetto era presente in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Come fare acquisti su Catawiki

Scopri di più sulla nostra Tutela degli acquirenti

   1. Scopri oggetti speciali

   Esplora migliaia di oggetti speciali selezionati da esperti. Osserva le foto, i dettagli e il valore stimato di ogni oggetto speciale. 

   2. Fai l’offerta più alta

   Trova qualcosa che ti interessa e fai l’offerta migliore. Puoi seguire l’asta fino alla fine o lasciare che il nostro sistema faccia le offerte per te. Non devi fare altro che impostare un’offerta per l’importo massimo che desideri pagare. 

   3. Paga in tutta sicurezza

   Effettua il tuo pagamento e noi lo terremo al sicuro finché il tuo oggetto speciale non sarà arrivato a destinazione sano e salvo. Utilizziamo un sistema di pagamento affidabile per gestire tutte le transazioni. 

Hai qualcosa di simile da vendere?

Possiamo aiutarti a guadagnare di più dai tuoi oggetti speciali, che tu venda professionalmente o sia nuovo nel mondo delle aste online.

Vendi il tuo oggetto