Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 65,000 special objects up for auction every week.
orSign in
Sold
Cagiva - Cocis - 50 cc - 1990
Final bid
€ 400
14 weeks ago

Cagiva - Cocis - 50 cc - 1990

De Cagiva Cocis 50 was speciaal ontworpen voor jongere rijders en werd geproduceerd vanaf eind jaren '80 tot begin jaren '90. De Cagiva Cocis 50 had een luchtgekoelde tweetaktmotor met een cilinderinhoud van 49cc. Het had een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen en een kettingaandrijving. Het had ook een geavanceerd veersysteem met een telescopische voorvork en een monoshock-achterwielophanging voor optimale prestaties in ruw terrein. Het ontwerp van de Cagiva Cocis 50 was vergelijkbaar met dat van de grotere modellen, met een robuust chassis en een offroad-specifiek ontwerp. Het had ook offroad-specifieke banden voor optimale tractie en duurzaamheid. De Cagiva Cocis 50 was een populaire motorfiets onder jonge rijders vanwege zijn betrouwbaarheid, wendbaarheid en offroad-prestaties. Het werd ook gebruikt in verschillende jeugd offroad-competities en werd geprezen om zijn handling en stabiliteit in ruw terrein. Tegenwoordig is de Cagiva Cocis 50 een gewild model onder verzamelaars en liefhebbers van klassieke offroad-motorfietsen. Het wordt nog steeds gewaardeerd om zijn prestaties en duurzaamheid in ruw terrein, en is een nostalgisch symbool voor degenen die opgroeiden in de jaren '80 en '90. Loopt goed op remreiniger, carburatuer moet worden schoon gemaakt / brommer dient algeheel nagekeken te worden.
Sold
Cagiva - Cocis - 50 cc - 1990

Cagiva - Cocis - 50 cc - 1990

De Cagiva Cocis 50 was speciaal ontworpen voor jongere rijders en werd geproduceerd vanaf eind jaren '80 tot begin jaren '90.
De Cagiva Cocis 50 had een luchtgekoelde tweetaktmotor met een cilinderinhoud van 49cc. Het had een handgeschakelde transmissie met zes versnellingen en een kettingaandrijving. Het had ook een geavanceerd veersysteem met een telescopische voorvork en een monoshock-achterwielophanging voor optimale prestaties in ruw terrein.

Het ontwerp van de Cagiva Cocis 50 was vergelijkbaar met dat van de grotere modellen, met een robuust chassis en een offroad-specifiek ontwerp. Het had ook offroad-specifieke banden voor optimale tractie en duurzaamheid.

De Cagiva Cocis 50 was een populaire motorfiets onder jonge rijders vanwege zijn betrouwbaarheid, wendbaarheid en offroad-prestaties. Het werd ook gebruikt in verschillende jeugd offroad-competities en werd geprezen om zijn handling en stabiliteit in ruw terrein.

Tegenwoordig is de Cagiva Cocis 50 een gewild model onder verzamelaars en liefhebbers van klassieke offroad-motorfietsen. Het wordt nog steeds gewaardeerd om zijn prestaties en duurzaamheid in ruw terrein, en is een nostalgisch symbool voor degenen die opgroeiden in de jaren '80 en '90.

Loopt goed op remreiniger, carburatuer moet worden schoon gemaakt / brommer dient algeheel nagekeken te worden.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object