Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 76660381

No longer available
Triumph - Spitfire MK III - 1969
Bidding closed
11 weeks ago

Triumph - Spitfire MK III - 1969

Deze unieke en volledig in 1989/1990 gerestaureerde Spitfire MK III is in een zeer goede conditie. De Triumph is in 1972 geregistreerd op Nederlands kenteken en volledig professioneel gerestaureerd. Alle facturen vanaf de restauratie inclusief de onderhoudshistorie zijn gearchiveerd en gedocumenteerd dus kunnen volledig overlegd worden. Er is geen technisch mankement, de Spitfire start direct en rijd en remt zoals het hoort voor een auto van zijn leeftijd. Hij heeft onlangs een grote beurt gehad bij een Triumph specialist in Boxtel. Er zijn geen krasjes en deukjes en is visueel in een zeer mooie conditie, het chroomwerk en de wielen ogen sprankelend. De bodem is zonder roest en solide zoals het hoort. De Spitfire is voorzien van nieuwe uitlaten, bij de restauratie is er ook een nieuwe kap gemonteerd. Het enige dat wat aandacht verdient is een kleine beschadiging bij de bestuurders stoel (zie foto) Het aantal bekende eigenaren vanaf 1972 is maar 3 inclusief de huidige eigenaren. Deze Triumph is origineel en wordt geleverd met 2 dozen aan extra originele onderdelen. De Spitfire heeft geen gebreken of ontbrekende elementen voor zover bekend. Geen enkele olielekkage en is technisch zeer goed en visueel een plaatje om te zien. De Triumph spitfire MK3 is op te halen en of te bekijken in het zuiden van Nederland.

No. 76660381

No longer available
Triumph - Spitfire MK III - 1969

Triumph - Spitfire MK III - 1969

Deze unieke en volledig in 1989/1990 gerestaureerde Spitfire MK III is in een zeer goede conditie.

De Triumph is in 1972 geregistreerd op Nederlands kenteken en volledig professioneel gerestaureerd. Alle facturen vanaf de restauratie inclusief de onderhoudshistorie zijn gearchiveerd en gedocumenteerd dus kunnen volledig overlegd worden.

Er is geen technisch mankement, de Spitfire start direct en rijd en remt zoals het hoort voor een auto van zijn leeftijd. Hij heeft onlangs een grote beurt gehad bij een Triumph specialist in Boxtel.

Er zijn geen krasjes en deukjes en is visueel in een zeer mooie conditie, het chroomwerk en de wielen ogen sprankelend.

De bodem is zonder roest en solide zoals het hoort. De Spitfire is voorzien van nieuwe uitlaten, bij de restauratie is er ook een nieuwe kap gemonteerd. Het enige dat wat aandacht verdient is een kleine beschadiging bij de bestuurders stoel (zie foto)

Het aantal bekende eigenaren vanaf 1972 is maar 3 inclusief de huidige eigenaren.

Deze Triumph is origineel en wordt geleverd met 2 dozen aan extra originele onderdelen.

De Spitfire heeft geen gebreken of ontbrekende elementen voor zover bekend. Geen enkele olielekkage en is technisch zeer goed en visueel een plaatje om te zien.

De Triumph spitfire MK3 is op te halen en of te bekijken in het zuiden van Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object