Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77013487

No longer available
BMW - M5 - Nürburgring Edition - 1992
Bidding closed
12 weeks ago

BMW - M5 - Nürburgring Edition - 1992

BMW M5 3.8 E34 Nürburgring Edition, super mooie staat.!!! Deze Super nette M5 uit de E34-generatie is uitgerust met het Nürburgring Pack, bredere achterwielen en een dikkere stabilisatorstang aan de achterzijde. De auto is afgewerkt in Avus Blue metallic met zwarte buffel leer wat nog super mooi toont en lekker zit. De lak is nog keurig met minimale gebruikssporen. De passingen van de plaatwerkdelen zijn keurig. De M5 staat op de juiste set 17-inch ‘Throwing Star’ lichtmetalen velgen, met correcte banden. Tot de fabrieksuitrusting behoren onder meer elektrisch verstelbare voorstoelen, vier elektrisch bedienbare ramen een boordcomputer, airconditioning & een elektrisch rolgordijn achterin. De enige aanpassingen zijn een roestvrijstalen catback-uitlaat en een lichter en uitgebalanceerd vliegwiel. De auto wordt geleverd in geheel originele staat , historische APK-certificaten, NAP km stand, gevarendriehoek en gereedschapskist. Een zeer goed onderhouden exemplaar van de gerenommeerde modern klassieke performance sedan. Onder de motorkap bevindt zich de 3,8-liter zescilinder-in-lijn, die 340 pk naar de achterwielen levert via een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De auto wordt te koop aangeboden in uitstekende mechanische staat. Een groot aantal onderdelen is vervangen door de huidige eigenaar gedurende de 10 jaar dat hij eigenaar was. Het meest recente onderhoud aan deze M5 is in juni 2022 door de verkoper uitgevoerd en bestond uit het vervangen van motorolie, oliefilter en bougies, daarna niet meer mee gereden. Er wordt aangenomen dat dit exemplaar ongeveer 10 jaar door de vorige eigenaar is opgeslagen. Ander opmerkelijk onderhoud omvat de installatie van nieuwe draagarmen aan de voorkant, nieuwe bussen aan de achterkant, een nieuwe voorruit, nieuwe remschijven en blokken zijn nog aanwezig. Tevens alle nieuwe lijsten in de kleur zwart zijn ook nieuw en mee geleverd. Zeldzaam exemplaar voor de BMW liefhebber, Origineel Nederlands geleverde BMW M5 De BMW is te bezichtigen in Bruinisse , Nederland.

No. 77013487

No longer available
BMW - M5 - Nürburgring Edition - 1992

BMW - M5 - Nürburgring Edition - 1992

BMW M5 3.8 E34 Nürburgring Edition, super mooie staat.!!!

Deze Super nette M5 uit de E34-generatie is uitgerust met het Nürburgring Pack, bredere achterwielen en een dikkere stabilisatorstang aan de achterzijde.
De auto is afgewerkt in Avus Blue metallic met zwarte buffel leer wat nog super mooi toont en lekker zit. De lak is nog keurig met minimale gebruikssporen. De passingen van de plaatwerkdelen zijn keurig.

De M5 staat op de juiste set 17-inch ‘Throwing Star’ lichtmetalen velgen, met correcte banden.
Tot de fabrieksuitrusting behoren onder meer elektrisch verstelbare voorstoelen, vier elektrisch bedienbare ramen een boordcomputer, airconditioning & een elektrisch rolgordijn achterin.

De enige aanpassingen zijn een roestvrijstalen catback-uitlaat en een lichter en uitgebalanceerd vliegwiel.
De auto wordt geleverd in geheel originele staat , historische APK-certificaten, NAP km stand, gevarendriehoek en gereedschapskist.

Een zeer goed onderhouden exemplaar van de gerenommeerde modern klassieke performance sedan.

Onder de motorkap bevindt zich de 3,8-liter zescilinder-in-lijn, die 340 pk naar de achterwielen levert via een handgeschakelde vijfversnellingsbak.

De auto wordt te koop aangeboden in uitstekende mechanische staat. Een groot aantal onderdelen is vervangen door de huidige eigenaar gedurende de 10 jaar dat hij eigenaar was.

Het meest recente onderhoud aan deze M5 is in juni 2022 door de verkoper uitgevoerd en bestond uit het vervangen van motorolie, oliefilter en bougies, daarna niet meer mee gereden.

Er wordt aangenomen dat dit exemplaar ongeveer 10 jaar door de vorige eigenaar is opgeslagen.

Ander opmerkelijk onderhoud omvat de installatie van nieuwe draagarmen aan de voorkant, nieuwe bussen aan de achterkant, een nieuwe voorruit, nieuwe remschijven en blokken zijn nog aanwezig. Tevens alle nieuwe lijsten in de kleur zwart zijn ook nieuw en mee geleverd.

Zeldzaam exemplaar voor de BMW liefhebber, Origineel Nederlands geleverde BMW M5

De BMW is te bezichtigen in Bruinisse , Nederland.


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object