Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77308477

No longer available
MG - B GT - 1966
Bidding closed
12 weeks ago

MG - B GT - 1966

Met plezier introduceer ik de MG-B GT, een origineel Nederlands geleverd exemplaar. Deze prachtige wagen is gehuld in de klassieke tint British Racing Green, wat hem een tijdloze uitstraling geeft. Onlangs heeft de auto een professionele lakbeurt ondergaan, waardoor hij zich in uitmuntende staat bevindt. Bovendien is deze MG-B GT voorzien van fraai gelakte spaakwielen en K&N filters. Een bijkomend voordeel is de aanwezige overdrive, wat het rijden in deze MG-B GT nog aangenamer maakt. Deze MGB-GT biedt een interieur met smaakvolle details. Binnenin vindt u het originele MG stuur, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer van deze klassieker. De stoelen zijn met zorg bekleed met het originele leder in een stijlvol zwart met witte piping. Daarnaast wordt de auto geleverd met een complete achterbank, die naadloos aansluit op het karakteristieke interieur. De aandacht voor detail strekt zich uit naar de deurpanelen, die eveneens zijn voorzien van dezelfde bekleding met zwart en witte piping. Het stalen dashboard en de originele kilometer teller vormen een authentiek accent in het interieur. Al met al verkeert de bekleding in goede staat, wat bijdraagt aan de verzorgde uitstraling van deze MGB-GT. Technisch gezien verkeert de auto in uitstekende staat en biedt hij een soepele rijervaring, waarbij remmen en schakelen zonder enig hapering verlopen. "Het is raadzaam om het voertuig te bekijken alvorens te bieden om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Catawiki."

No. 77308477

No longer available
MG - B GT - 1966

MG - B GT - 1966

Met plezier introduceer ik de MG-B GT, een origineel Nederlands geleverd exemplaar.

Deze prachtige wagen is gehuld in de klassieke tint British Racing Green, wat hem een tijdloze uitstraling geeft. Onlangs heeft de auto een professionele lakbeurt ondergaan, waardoor hij zich in uitmuntende staat bevindt.

Bovendien is deze MG-B GT voorzien van fraai gelakte spaakwielen en K&N filters. Een bijkomend voordeel is de aanwezige overdrive, wat het rijden in deze MG-B GT nog aangenamer maakt.

Deze MGB-GT biedt een interieur met smaakvolle details.
Binnenin vindt u het originele MG stuur, wat bijdraagt aan de authentieke sfeer van deze klassieker.

De stoelen zijn met zorg bekleed met het originele leder in een stijlvol zwart met witte piping. Daarnaast wordt de auto geleverd met een complete achterbank, die naadloos aansluit op het karakteristieke interieur.

De aandacht voor detail strekt zich uit naar de deurpanelen, die eveneens zijn voorzien van dezelfde bekleding met zwart en witte piping. Het stalen dashboard en de originele kilometer teller vormen een authentiek accent in het interieur.

Al met al verkeert de bekleding in goede staat, wat bijdraagt aan de verzorgde uitstraling van deze MGB-GT.

Technisch gezien verkeert de auto in uitstekende staat en biedt hij een soepele rijervaring, waarbij remmen en schakelen zonder enig hapering verlopen.

"Het is raadzaam om het voertuig te bekijken alvorens te bieden om teleurstelling achteraf te voorkomen. Voor een afspraak voor bezichtiging kunt u contact opnemen met Catawiki."

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object