Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77363703

Sold
Opel - GT 1900 - 1970
Final bid
€ 16,000
10 weeks ago

Opel - GT 1900 - 1970

Dit is een zeer nette en originele Opel GT van het bouwjaar 1970 voorzien van een originele Opel GT motor. Deze auto is een Californische import auto, een zeldzaam roestvrij exemplaar. Het exterieur: Het exterieur van deze zeer nette Opel GT is uitgevoerd in de sportieve kleur geel ,onder de auto bevinden zich de originele 13 inch stalen velgen met prachtige chromen randen en wieldoppen dit staat zeer goed bij deze GT. Ook zijn de banden zeer goed te noemen met 6mm profiel, de bandenmaat is 185/70/13. Het interieur: Het interieur van deze Opel GT is in mooie originele conditie in zijn originele kleur black skai, alle originele klokken zijn aanwezig en verkeren in originele staat. Op de versnellingspookhoes na is alles origineel. De benzinemeter werkt niet altijd en de kilometerteller hapert soms, een puntje van aandacht. De techniek: De techniek van deze Opel GT is in zeer goede conditie er zijn geen punten van onderhoud, er ligt een originele 1900cc Opel GT motor in deze levert 90pk. De aandrijving wordt voorzien door een 4 gangen handgeschakelde versnellingsbak. De auto rijd zeer goed zonder speling op het stuur, de auto rijd stuurt en remt dus zoals het hoort. Deze auto is vanwege de leeftijd in Nederland vrijgesteld van APK. De historie: De auto is op 26-07-1999 uit Californië ingevoerd, de auto is toen opnieuw voorzien van nieuwe lak. Het dashboard is toen ook vernieuwd, deze ziet er dus uit als nieuw. De auto is helemaal vrij van roest, ook zijn er geen krassen of deuken aanwezig slechts een paar kleine puntjes van aandacht zijn aanwezig maar voor een auto 53 jaar is dit zeer acceptabel. Er is geen onderhoudsdocumentatie van de Opel aanwezig maar aan alles is te zien dat men erg zuinig met de auto is omgesprongen. Er werd alleen met mooi weer met deze auto gereden, de rest van de tijd stond de auto in een schuur gestald met een cover ter bescherming over de auto. U kunt via Catawiki een video aanvragen van deze mooie Opel GT, de auto kan worden bezichtigd in Onstwedde, Nederland.

No. 77363703

Sold
Opel - GT 1900 - 1970

Opel - GT 1900 - 1970

Dit is een zeer nette en originele Opel GT van het bouwjaar 1970 voorzien van een originele Opel GT motor. Deze auto is een Californische import auto, een zeldzaam roestvrij exemplaar.

Het exterieur:

Het exterieur van deze zeer nette Opel GT is uitgevoerd in de sportieve kleur geel ,onder de auto bevinden zich de originele 13 inch stalen velgen met prachtige chromen randen en wieldoppen dit staat zeer goed bij deze GT.

Ook zijn de banden zeer goed te noemen met 6mm profiel, de bandenmaat is 185/70/13.

Het interieur:

Het interieur van deze Opel GT is in mooie originele conditie in zijn originele kleur black skai, alle originele klokken zijn aanwezig en verkeren in originele staat. Op de versnellingspookhoes na is alles origineel.

De benzinemeter werkt niet altijd en de kilometerteller hapert soms, een puntje van aandacht.

De techniek:

De techniek van deze Opel GT is in zeer goede conditie er zijn geen punten van onderhoud, er ligt een originele 1900cc Opel GT motor in deze levert 90pk.
De aandrijving wordt voorzien door een 4 gangen handgeschakelde versnellingsbak. De auto rijd zeer goed zonder speling op het stuur, de auto rijd stuurt en remt dus zoals het hoort. Deze auto is vanwege de leeftijd in Nederland vrijgesteld van APK.

De historie:

De auto is op 26-07-1999 uit Californië ingevoerd, de auto is toen opnieuw voorzien van nieuwe lak. Het dashboard is toen ook vernieuwd, deze ziet er dus uit als nieuw. De auto is helemaal vrij van roest, ook zijn er geen krassen of deuken aanwezig slechts een paar kleine puntjes van aandacht zijn aanwezig maar voor een auto 53 jaar is dit zeer acceptabel.

Er is geen onderhoudsdocumentatie van de Opel aanwezig maar aan alles is te zien dat men erg zuinig met de auto is omgesprongen. Er werd alleen met mooi weer met deze auto gereden, de rest van de tijd stond de auto in een schuur gestald met een cover ter bescherming over de auto.

U kunt via Catawiki een video aanvragen van deze mooie Opel GT, de auto kan worden bezichtigd in Onstwedde, Nederland.
Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object