No. 82654667

Sold
Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969
Final bid
€ 60,000
4 weeks ago

Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Ford Mustang Mach 1 1969 Fastback in Emerald green metallic! De Ford Mustang Mach 1 Fastback die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Emerald Green en heeft een matzwarte motorkap met hood scoop. De donkere achterspoiler, originele achterraamlouvres en de verchroomde velgen maken het totaalplaatje van deze American muscle car helemaal compleet. Het interieur van de Mustang verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte kunst lederen bekleding, een dashboard met houtinleg en klok, middenconsole en periodecorrecte radio. Mach 1 onder de motorkap ligt een 5,8 liter V8 die niet zo zeer heel veel vermogen levert, maar met name een hele berg koppel, 522 Nm. De conditie van deze Mustang is zeer goed, zo goed als roestvrij. Het chassis en de bodem zijn als nieuw, nooit aan gelast of geprutst, alle kitnaden van de body zijn origineel. Het interieur is in zeer mooie, originele en nette conditie en beschikt nog over de originele leren dakhemel. Tevens is het interieur nog het originele interieur. De vorige eigenaar heeft deze auto altijd binnen gestald en dit is er ook aan af te zien. De Ford Mustang Fastback 1969 is één van de meest geliefde Mustangs die er is. Dit model was Fords manier om het op te nemen tegen de Chryslers en auto’s van GM in de alsmaar groeiende Muscle-car markt in de jaren ’60 en ’70. Een 1969 Fastback die onverprutst is waar alle vloerdelen nog origineel van zijn, teven de originele kleurstelling toen hij in 1969 van de productielijn afrolde. Verder is deze Mustang van alle luxe opties uit 1969 voorzien zoals onder andere stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, etc. De Ford Mustang start direct en schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen, loopt mooi stationair op 800 toeren en remt goed. Deze Ford Mustang is verder voorzien van gloednieuwe Radial BF Douglas banden - Originele hemel bekleding, - Matching numbers. - Originele sleutels aanwezig - Origineel reserve wiel, - Nieuwe remschijven - Nieuwe veren. - Nieuwe draagarmen. - Nieuwe rubbers chassis. - Nieuwe Interieur rubbers. - Nieuwe Banden rondom. - Nieuwe Rem cilinder. - Geheel uitgelijnd. Highlights: - Krachtige 351 CUI V8 motor - Automatische versnellingsbak - Emerald green metallic lakwerk - Rem- en stuurbekrachtiging De auto kan bekeken en afgehaald worden in Bruinisse , Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester. #HVLcampaign #mustang60

No. 82654667

Sold
Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

Ford USA - Mustang - MACH 1 Fastback - 1969

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Ford Mustang Mach 1 1969 Fastback in Emerald green metallic!

De Ford Mustang Mach 1 Fastback die we hier te koop aanbieden is echt een plaatje om te zien. Hij is uitgevoerd in de originele fabriekskleur Emerald Green en heeft een matzwarte motorkap met hood scoop. De donkere achterspoiler, originele achterraamlouvres en de verchroomde velgen maken het totaalplaatje van deze American muscle car helemaal compleet. Het interieur van de Mustang verkeert in een zeer nette staat en is uitgerust met zwarte kunst lederen bekleding, een dashboard met houtinleg en klok, middenconsole en periodecorrecte radio.

Mach 1 onder de motorkap ligt een 5,8 liter V8 die niet zo zeer heel veel vermogen levert, maar met name een hele berg koppel, 522 Nm.

De conditie van deze Mustang is zeer goed, zo goed als roestvrij. Het chassis en de bodem zijn als nieuw, nooit aan gelast of geprutst, alle kitnaden van de body zijn origineel.

Het interieur is in zeer mooie, originele en nette conditie en beschikt nog over de originele leren dakhemel. Tevens is het interieur nog het originele interieur. De vorige eigenaar heeft deze auto altijd binnen gestald en dit is er ook aan af te zien.

De Ford Mustang Fastback 1969 is één van de meest geliefde Mustangs die er is. Dit model was Fords manier om het op te nemen tegen de Chryslers en auto’s van GM in de alsmaar groeiende Muscle-car markt in de jaren ’60 en ’70.

Een 1969 Fastback die onverprutst is waar alle vloerdelen nog origineel van zijn, teven de originele kleurstelling toen hij in 1969 van de productielijn afrolde.

Verder is deze Mustang van alle luxe opties uit 1969 voorzien zoals onder andere stuurbekrachtiging, rembekrachtiging, etc.

De Ford Mustang start direct en schakelt soepel en krachtig door alle versnellingen heen, loopt mooi stationair op 800 toeren en remt goed.
Deze Ford Mustang is verder voorzien van gloednieuwe Radial BF Douglas banden

- Originele hemel bekleding,
- Matching numbers.
- Originele sleutels aanwezig
- Origineel reserve wiel,
- Nieuwe remschijven
- Nieuwe veren.
- Nieuwe draagarmen.
- Nieuwe rubbers chassis.
- Nieuwe Interieur rubbers.
- Nieuwe Banden rondom.
- Nieuwe Rem cilinder.
- Geheel uitgelijnd.

Highlights:

- Krachtige 351 CUI V8 motor
- Automatische versnellingsbak
- Emerald green metallic lakwerk
- Rem- en stuurbekrachtiging

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Bruinisse , Nederland. Alle technische inspecties, proefritten en bezichtigingen zijn mogelijk voor het uitbrengen van een bod. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de veilingmeester.

#HVLcampaign #mustang60


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object