No. 84986529

No longer available
Mercedes-Benz - 170S A Cabriolet - 1952
Bidding closed
4 weeks ago

Mercedes-Benz - 170S A Cabriolet - 1952

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een zeer mooie en volledig gerestaureerde Mercedes-Benz 170S A Cabriolet uit 1952! Volledige documentatie aanwezig, van facturen tot foto’s en taxatierapporten! Bouwjaar: 1952. Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland. Papieren: Nederlands kenteken. Transmissie: Handgeschakeld. Motor: 1.767cc, 4-cilinder, 52 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Zwart. Kilometerstand: 27.212 Km, afgelezen. Staat van onderhoud: De Mercedes-Benz is zeer goed onderhouden en de techniek is dan ook in een zeer goede conditie. De auto rijdt, stuurt, remt en schakelt naar behoren. De auto is in het verleden volledig gerestaureerd in Nederland. Staat van lakwerk: Lakwerk is in een zeer nette conditie. Het lakwerk is tijdens de restauratie volledig nieuw aangebracht (originele kleurcombinatie). Vertoont normale gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Het interieur is tijdens de restauratie volledig nieuw aangebracht (originele kleurcombinatie). Vertoont normale gebruikssporen en is goed onderhouden. De historie: De Mercedes-Benz 170S A Cabriolet is nieuw geleverd in 1952, de auto werd in 1960 geïmporteerd naar Nederland. Sinds 1990 is de auto in bezit geweest van de laatste eigenaar. Deze heeft de auto volledig laten restaureren, hiervan is een grote map met facturen, foto’s en taxatie rapporten aanwezig. Na de restauratie heeft de auto enkele keren een tourrit gereden en stond deze altijd in een grote verzameling van Mercedes-Benz. De laatste eigenaar heeft de auto 33 jaar in bezit gehad! De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. #HVLcampaign

No. 84986529

No longer available
Mercedes-Benz - 170S A Cabriolet - 1952

Mercedes-Benz - 170S A Cabriolet - 1952

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Een zeer mooie en volledig gerestaureerde Mercedes-Benz 170S A Cabriolet uit 1952! Volledige documentatie aanwezig, van facturen tot foto’s en taxatierapporten!

Bouwjaar: 1952.
Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland.
Papieren: Nederlands kenteken.
Transmissie: Handgeschakeld.
Motor: 1.767cc, 4-cilinder, 52 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Zwart.
Kilometerstand: 27.212 Km, afgelezen.

Staat van onderhoud: De Mercedes-Benz is zeer goed onderhouden en de techniek is dan ook in een zeer goede conditie. De auto rijdt, stuurt, remt en schakelt naar behoren. De auto is in het verleden volledig gerestaureerd in Nederland.

Staat van lakwerk: Lakwerk is in een zeer nette conditie. Het lakwerk is tijdens de restauratie volledig nieuw aangebracht (originele kleurcombinatie). Vertoont normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in een goede staat. Het interieur is tijdens de restauratie volledig nieuw aangebracht (originele kleurcombinatie). Vertoont normale gebruikssporen en is goed onderhouden.

De historie:
De Mercedes-Benz 170S A Cabriolet is nieuw geleverd in 1952, de auto werd in 1960 geïmporteerd naar Nederland. Sinds 1990 is de auto in bezit geweest van de laatste eigenaar. Deze heeft de auto volledig laten restaureren, hiervan is een grote map met facturen, foto’s en taxatie rapporten aanwezig. Na de restauratie heeft de auto enkele keren een tourrit gereden en stond deze altijd in een grote verzameling van Mercedes-Benz. De laatste eigenaar heeft de auto 33 jaar in bezit gehad!

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

#HVLcampaign

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object