Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 65,000 special objects up for auction every week.
orSign in
Sold
Jeep - Grand Wagoneer - 1965
Final bid
€ 18,500
53 weeks ago

Jeep - Grand Wagoneer - 1965

Door particulier aangeboden, een in zeer goede staat verkerende Jeep Grand Wagoneer, ook wel bekend als 'Woody'.  Deze Wagoneer is in 2000 geïmporteerd uit California en is geheel gerestaureerd en omgebouwd naar type Grand Wagoneer 1987. Van de restauratie is een uitgebreide foto reportage (91 foto's), waarop te zien is dat de gehele auto kaal is geweest en opnieuw is opgebouwd. De Wagoneer verkeert technisch in een hele goede staat. Het enige puntje van aandacht is, dat hij iets olie zweet op een keerring. Deze zal wat hard zijn geworden, waardoor die niet meer optimaal afdicht. Deze 'Woody' is uitgerust met enorm veel opties, waaronder, airconditioning, cruisecontrol, elektrisch verstelbare zetels, elektrisch verstelbare  spiegels, elektrische ramen, een dubbele LPG tank, centrale deurvergrendeling, dakrails, alarm etcetera.... Alle opties aanwezig in de auto werken naar behoren. Ook de elektrische ramen werken allemaal perfect. Optisch is deze auto in een zeer goede staat; geen krassen of deuken en de lak is over de gehele auto perfect. De auto is bij de Jeep dealer gekeurd en de carrosserie is ook in een goede harde staat. Hij rijdt uitstekend, 2- en 4 wiel aangedreven, zowel op LPG als op benzine. Deze Woody zou prima ingezet kunnen worden als 'Daily Driver'. Koper kan de auto bekijken in Eemnes in Nederland. Internationaal transport kan ik begeleiden; hiervoor adviseer ik een prijs op te vragen bij https://www.carseurope.net 'Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’
Sold
Jeep - Grand Wagoneer - 1965

Jeep - Grand Wagoneer - 1965

Door particulier aangeboden, een in zeer goede staat verkerende Jeep Grand Wagoneer, ook wel bekend als 'Woody'. 

Deze Wagoneer is in 2000 geïmporteerd uit California en is geheel gerestaureerd en omgebouwd naar type Grand Wagoneer 1987. Van de restauratie is een uitgebreide foto reportage (91 foto's), waarop te zien is dat de gehele auto kaal is geweest en opnieuw is opgebouwd.

De Wagoneer verkeert technisch in een hele goede staat. Het enige puntje van aandacht is, dat hij iets olie zweet op een keerring. Deze zal wat hard zijn geworden, waardoor die niet meer optimaal afdicht.

Deze 'Woody' is uitgerust met enorm veel opties, waaronder, airconditioning, cruisecontrol, elektrisch verstelbare zetels, elektrisch verstelbare  spiegels, elektrische ramen, een dubbele LPG tank, centrale deurvergrendeling, dakrails, alarm etcetera.... Alle opties aanwezig in de auto werken naar behoren. Ook de elektrische ramen werken allemaal perfect.

Optisch is deze auto in een zeer goede staat; geen krassen of deuken en de lak is over de gehele auto perfect.
De auto is bij de Jeep dealer gekeurd en de carrosserie is ook in een goede harde staat.

Hij rijdt uitstekend, 2- en 4 wiel aangedreven, zowel op LPG als op benzine. Deze Woody zou prima ingezet kunnen worden als 'Daily Driver'.

Koper kan de auto bekijken in Eemnes in Nederland. Internationaal transport kan ik begeleiden; hiervoor adviseer ik een prijs op te vragen bij https://www.carseurope.net

'Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.’

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object