No. 69763083

No longer available
Triumph - Spitfire 1500 - 1981
Bidding closed
2 weeks ago

Triumph - Spitfire 1500 - 1981

Triumph Spitfire 1981. De Triumph Spitfire, een icoon op de wegen sinds zijn debuut in de jaren 60, heeft zijn plaats verdiend als een van 's werelds meest geliefde sportwagens. Onder de motorkap vind je een krachtige benzine motor met 70PK die zorgt voor een opwindende rijervaring. De Spitfire 1981 is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt. Deze specifieke Spitfire is uitgerust met een soft top, waardoor je kunt genieten van open rijden op zonnige dagen, maar ook comfortabel kunt cruisen in alle weersomstandigheden. Het biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt om het hele jaar door van je rit te genieten, terwijl je nog steeds die onmiskenbare klassieke uitstraling behoudt. Het linker raampje van de soft top kent een kleine snee. Deze Spitfire is liefdevol onderhouden en gekoesterd, met oog voor elk detail om zijn authenticiteit te behouden. Exterieur: De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en prachtig gele lak Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met zo goed als nieuwe banden. De chrome achterbumper is minder mooi dan de rest. Auto ziet er netjes uit, en er zijn gebruik- en ouderdomssporen aanwezig zoals roest. Er zijn laswerkzaamheden nodig aan de carrosserie. Bodem, dorpels en chassis in redelijk tot goede conditie. Interieur: Het interieur is in compleet en in redelijke conditie, de bestuurders stoel en de armsteun hebben gebruik slijtage. Dashboard is compleet en de radio werkt ook naar behoren. De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren. Origineel Nederlandse auto, kentekenbewijs compleet aanwezig. Nieuwe APK keuring in overleg mogelijk. Om een goede indruk van de Triumph te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken. Voor diegene die een nette en leuke en goed rijdende Triumph zoekt een mooie kans. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief. De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

No. 69763083

No longer available
Triumph - Spitfire 1500 - 1981

Triumph - Spitfire 1500 - 1981

Triumph Spitfire 1981.

De Triumph Spitfire, een icoon op de wegen sinds zijn debuut in de jaren 60, heeft zijn plaats verdiend als een van 's werelds meest geliefde sportwagens.

Onder de motorkap vind je een krachtige benzine motor met 70PK die zorgt voor een opwindende rijervaring. De Spitfire 1981 is niet alleen relatief snel op de rechte stukken, maar ook soepel en efficiënt op de snelweg, waardoor elke rit een waar genot wordt.

Deze specifieke Spitfire is uitgerust met een soft top, waardoor je kunt genieten van open rijden op zonnige dagen, maar ook comfortabel kunt cruisen in alle weersomstandigheden. Het biedt de veelzijdigheid die je nodig hebt om het hele jaar door van je rit te genieten, terwijl je nog steeds die onmiskenbare klassieke uitstraling behoudt. Het linker raampje van de soft top kent een kleine snee.

Deze Spitfire is liefdevol onderhouden en gekoesterd, met oog voor elk detail om zijn authenticiteit te behouden.

Exterieur:
De carrosserie is voorzien van fraai plaatwerk en prachtig gele lak
Het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de chrome wielen met zo goed als nieuwe banden. De chrome achterbumper is minder mooi dan de rest.
Auto ziet er netjes uit, en er zijn gebruik- en ouderdomssporen aanwezig zoals roest. Er zijn laswerkzaamheden nodig aan de carrosserie.

Bodem, dorpels en chassis in redelijk tot goede conditie.

Interieur:
Het interieur is in compleet en in redelijke conditie, de bestuurders stoel en de armsteun hebben gebruik slijtage. Dashboard is compleet en de radio werkt ook naar behoren.

De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren.

Origineel Nederlandse auto, kentekenbewijs compleet aanwezig.

Nieuwe APK keuring in overleg mogelijk.

Om een goede indruk van de Triumph te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken.

Voor diegene die een nette en leuke en goed rijdende Triumph zoekt een mooie kans.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief.

De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object