Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77284811

No longer available
Porsche - 911 2.4T Targa - 1973
Bidding closed
11 weeks ago

Porsche - 911 2.4T Targa - 1973

Porsche 911 T Targa 1973 Deze 911 2.4 T Targa uit 1973 verkeert in een nette staat. De technische staat van de auto is goed. De motor loopt en de auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort. De carrosserie van de auto is erg solide. De 911 is gespoten in de kleur 936, Zilver Metallic. De pasvormen van- en de naden tussen de carrosseriedelen zijn keurig. Het interieur heeft duidelijke gebruikssporen in de bekleding en een vorm van patina die de auto niet misstaat. Simpelweg een erg nette 911 welke gereed is om mee te rijden en volop van te gaan genieten. De 911 is Matching Numbers. De 911 wordt afgeleverd met een servicebeurt en een volledige nieuwe Nederlandse APK. De auto heeft op dit moment een Belgische registratie, maar dit kan in overleg eventueel ook naar een Nederlandse registratie worden omgezet. Porsche certificaat is aangevraagd bij Porsche dealer. De 911 kan bezichtigd worden in Nijmegen, Nederland. Transport kan geregeld worden voor geheel Europa. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

No. 77284811

No longer available
Porsche - 911 2.4T Targa - 1973

Porsche - 911 2.4T Targa - 1973

Porsche 911 T Targa 1973

Deze 911 2.4 T Targa uit 1973 verkeert in een nette staat. De technische staat van de auto is goed. De motor loopt en de auto rijdt, remt en schakelt zoals het hoort.

De carrosserie van de auto is erg solide. De 911 is gespoten in de kleur 936, Zilver Metallic. De pasvormen van- en de naden tussen de carrosseriedelen zijn keurig.

Het interieur heeft duidelijke gebruikssporen in de bekleding en een vorm van patina die de auto niet misstaat.

Simpelweg een erg nette 911 welke gereed is om mee te rijden en volop van te gaan genieten.

De 911 is Matching Numbers. De 911 wordt afgeleverd met een servicebeurt en een volledige nieuwe Nederlandse APK.

De auto heeft op dit moment een Belgische registratie, maar dit kan in overleg eventueel ook naar een Nederlandse registratie worden omgezet.

Porsche certificaat is aangevraagd bij Porsche dealer.

De 911 kan bezichtigd worden in Nijmegen, Nederland.

Transport kan geregeld worden voor geheel Europa.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object