Not registered yet?
By creating your free Catawiki account, you’ll be able to bid on any of our 75,000 special objects up for auction every week.
orSign in

No. 77308465

No longer available
MG - Midget - 1970
Bidding closed
11 weeks ago

MG - Midget - 1970

Deze klassieke auto met de kleur British Racing Green is goed onderhouden en vertoont minimale gebruikssporen. De lak heeft een mooie glans en er zijn geen deuken of krassen te zien. De MG Midget heeft een charmante uitstraling, met een zeldzame splitbumper, mini light wielen, een kofferrek en gloednieuwe achterlichten. De auto is in 2001 geïmporteerd vanuit de VS naar Nederland en heeft sindsdien regelmatig onderhoud gehad. Begin 2023 heeft de auto een deelrestauratie ondergaan na een klein ongeluk. Hierbij zijn nieuwe achterlichten, het rechter achter spatscherm en de achteras vervangen. Daarnaast is hij voorzien van een nieuwe laklaag. Het interieur heeft originele kunstlederen bekleding met hoofdsteunen van goede kwaliteit. Het dashboard verkeert in goede staat. Het contact is verplaatst naar een andere locatie, maar werkt zoals het hoort. De cabrio kap is in goede staat en kan eenvoudig worden gebruikt. Hoewel het stuur niet origineel is, voegt het een sportieve touch toe. Een afdekkap voor de cabrio is inbegrepen. Kortom, deze MG Midget is een prachtige klassieker die klaar is om u een plezierige rijervaring te bieden. Met zijn tijdloze uitstraling en goede staat, is dit een auto waar u nog vele jaren van kunt genieten. ‘It is advisable to view the vehicle before bidding to avoid disappointment afterwards. For a viewing appointment please contact Catawiki.’

No. 77308465

No longer available
MG - Midget - 1970

MG - Midget - 1970

Deze klassieke auto met de kleur British Racing Green is goed onderhouden en vertoont minimale gebruikssporen. De lak heeft een mooie glans en er zijn geen deuken of krassen te zien.

De MG Midget heeft een charmante uitstraling, met een zeldzame splitbumper, mini light wielen, een kofferrek en gloednieuwe achterlichten. De auto is in 2001 geïmporteerd vanuit de VS naar Nederland en heeft sindsdien regelmatig onderhoud gehad.

Begin 2023 heeft de auto een deelrestauratie ondergaan na een klein ongeluk. Hierbij zijn nieuwe achterlichten, het rechter achter spatscherm en de achteras vervangen. Daarnaast is hij voorzien van een nieuwe laklaag.

Het interieur heeft originele kunstlederen bekleding met hoofdsteunen van goede kwaliteit. Het dashboard verkeert in goede staat. Het contact is verplaatst naar een andere locatie, maar werkt zoals het hoort.

De cabrio kap is in goede staat en kan eenvoudig worden gebruikt. Hoewel het stuur niet origineel is, voegt het een sportieve touch toe. Een afdekkap voor de cabrio is inbegrepen.

Kortom, deze MG Midget is een prachtige klassieker die klaar is om u een plezierige rijervaring te bieden. Met zijn tijdloze uitstraling en goede staat, is dit een auto waar u nog vele jaren van kunt genieten.

‘It is advisable to view the vehicle before bidding to avoid disappointment afterwards. For a viewing appointment please contact Catawiki.’

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object