No. 80432373

Sold
MG - F - NO RESERVE - 1996
Final bid
€ 2,400
15 weeks ago

MG - F - NO RESERVE - 1996

Leuke en sportieve MG F met diverse opties. Hij heeft een originele 1.8 liter motor met 120 pk gekoppeld aan een prima schakelende vijfversnellingsbak. Afgelezen kilometerstand is 121105 km, de auto voelt ook aan als behoorlijk nieuw. Documenten: Deze MGF is van bouwjaar 1996, en kwam in 2000 vanuit Duitsland waar hij nieuw geleverd was, naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Deze MGF heeft een mooie, originele blauwe kleur, Amaranth noemt MG deze kleur. Deze kleur komt zelden voor, het maakt de auto een echte eyecatcher. Qua roest is deze auto erg netjes. De soft top is niet nieuw, maar wel netjes, ook de PVC achterruit is goed doorzichtig. De afgebeelde tonneau-cover wordt vanzelfsprekend meegeleverd. De onderzijde is netjes, echt een keurige auto. Technisch: De MGF is altijd netjes onderhouden, de laatste eigenaar deed het klein onderhoud zelf, daarom zijn geen facturen aanwezig, grotere zaken werden door de garage gedaan. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, dus netjes. De deurpanelen zijn in nette toestand, net zoals de mooie lederen bekleding van de stoelen. Het dashboard is ook onbeschadigd, alle meters werken en de controlelampjes gaan uit na het starten, zoals het hoort. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 80432373

Sold
MG - F - NO RESERVE - 1996

MG - F - NO RESERVE - 1996

Leuke en sportieve MG F met diverse opties. Hij heeft een originele 1.8 liter motor met 120 pk gekoppeld aan een prima schakelende vijfversnellingsbak. Afgelezen kilometerstand is 121105 km, de auto voelt ook aan als behoorlijk nieuw.

Documenten:
Deze MGF is van bouwjaar 1996, en kwam in 2000 vanuit Duitsland waar hij nieuw geleverd was, naar Nederland, hij heeft een Nederlandse registratie. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Deze MGF heeft een mooie, originele blauwe kleur, Amaranth noemt MG deze kleur. Deze kleur komt zelden voor, het maakt de auto een echte eyecatcher. Qua roest is deze auto erg netjes. De soft top is niet nieuw, maar wel netjes, ook de PVC achterruit is goed doorzichtig. De afgebeelde tonneau-cover wordt vanzelfsprekend meegeleverd. De onderzijde is netjes, echt een keurige auto.

Technisch:
De MGF is altijd netjes onderhouden, de laatste eigenaar deed het klein onderhoud zelf, daarom zijn geen facturen aanwezig, grotere zaken werden door de garage gedaan. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, dus netjes. De deurpanelen zijn in nette toestand, net zoals de mooie lederen bekleding van de stoelen. Het dashboard is ook onbeschadigd, alle meters werken en de controlelampjes gaan uit na het starten, zoals het hoort.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object