No. 80764599

Sold
Volkswagen - Beetle 1300 - NO RESERVE - 1968
Final bid
€ 4,300
6 weeks ago

Volkswagen - Beetle 1300 - NO RESERVE - 1968

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT ! Deze leuke Volkswagen 1300 is een origineel nieuw in december 1968 in Nederland geleverde auto, en bijzonder : met handbediend stalen schuifdak. Hij heeft een 1.3 liter motor met handgeschakelde versnellingsbak. Er zijn een aantal werkzaamheden uit te voeren, en ook worden enkele nieuwe onderdelen meegeleverd. Vanwege zijn leeftijd is hij APK vrijgesteld en wegenbelasting vrijgesteld. Documenten: Deze Volkswagen heeft dus een Nederlandse registratie, vanwege zijn leeftijd van bijna 58 jaar. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: Deze Volkswagen heef een mooie, originele rode kleur, natuurlijk met wat gebruikerssporen, sommigen noemen het patina. Qua roest moeten er wel enige laswerkzaamheden aan deze auto worden uitgevoerd, maar het is zeker overzichtelijk. Technisch: De auto is altijd netjes onderhouden, hij heeft een tijdje stilgestaan, dus een onderhoudsbeurtje en motorafstelling is aan te raden, dat geldt natuurlijk voor iedere gebruikte auto. De startmotor blijft soms even hangen, dus oppassen bij het starten, maar starten doet ie in ieder geval prima. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden. Interieur: Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, behoorlijk netjes, omdat het schuifdak is gerepareerd en nu dus goed werkt, moet wel de binnen afwerking even worden aangepast. Kleur van de voorstoelen wijkt af met de rest. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 80764599

Sold
Volkswagen - Beetle 1300 - NO RESERVE - 1968

Volkswagen - Beetle 1300 - NO RESERVE - 1968

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT !

Deze leuke Volkswagen 1300 is een origineel nieuw in december 1968 in Nederland geleverde auto, en bijzonder : met handbediend stalen schuifdak. Hij heeft een 1.3 liter motor met handgeschakelde versnellingsbak. Er zijn een aantal werkzaamheden uit te voeren, en ook worden enkele nieuwe onderdelen meegeleverd. Vanwege zijn leeftijd is hij APK vrijgesteld en wegenbelasting vrijgesteld.

Documenten:
Deze Volkswagen heeft dus een Nederlandse registratie, vanwege zijn leeftijd van bijna 58 jaar. De auto kan tegen meerprijs van 50 euro met EU Export documenten worden geleverd, zodat een eventuele buitenlandse nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
Deze Volkswagen heef een mooie, originele rode kleur, natuurlijk met wat gebruikerssporen, sommigen noemen het patina. Qua roest moeten er wel enige laswerkzaamheden aan deze auto worden uitgevoerd, maar het is zeker overzichtelijk.

Technisch:
De auto is altijd netjes onderhouden, hij heeft een tijdje stilgestaan, dus een onderhoudsbeurtje en motorafstelling is aan te raden, dat geldt natuurlijk voor iedere gebruikte auto. De startmotor blijft soms even hangen, dus oppassen bij het starten, maar starten doet ie in ieder geval prima. Sturen doet ie als de beste, een heerlijke auto om mee te rijden.

Interieur:
Het interieur is overeenkomstig met het uiterlijk, behoorlijk netjes, omdat het schuifdak is gerepareerd en nu dus goed werkt, moet wel de binnen afwerking even worden aangepast. Kleur van de voorstoelen wijkt af met de rest.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object