No. 81153743

No longer available
Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973
Bidding closed
5 weeks ago

Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973

Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973 De Alfa bevindt zich in mechanisch onberispelijke staat qua motor, versnellingsbak, ophanging en mechaniek. De wagen start zonder problemen en rijdt schitterend. Heeft recentelijk oliewissel gehad en een groot nazicht, is ook gekeurd tot 2028 met als enige opmerking het zogenaamde "zweten" van onderdelen die olie bevatten. Dit is echter uiterst minimaal en werd ook fotografisch vastgelegd. De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak (krassen) en een paar deukjes zoals fotografisch vastgelegd. Onderhoudshistorie zoals gefotografeerd in het serviceboekje uit Italië. 2 bekende eigenaren. Geen gebruik gemaakt van niet originele onderdelen en voor zover bekend geen ontbrekende delen. - Geen gekende elektrische problemen. - Geen certificaten beschikbaar. De Alfa is oorspronkelijk afkomstig uit Italië en kan worden bezichtigd in Genk, België Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

No. 81153743

No longer available
Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973

Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973

Alfa Romeo - GT 1300 Junior - 1973

De Alfa bevindt zich in mechanisch onberispelijke staat qua motor, versnellingsbak, ophanging en mechaniek. De wagen start zonder problemen en rijdt schitterend. Heeft recentelijk oliewissel gehad en een groot nazicht, is ook gekeurd tot 2028 met als enige opmerking het zogenaamde "zweten" van onderdelen die olie bevatten. Dit is echter uiterst minimaal en werd ook fotografisch vastgelegd.

De carrosserie en lak bevinden zich in een uitzonderlijk goede toestand, de lak is gaaf en in goede staat. Er is nergens roestvorming noch sporen van beginnende corrosie aanwezig. Hier en daar een paar imperfecties in de lak (krassen) en een paar deukjes zoals fotografisch vastgelegd.

Onderhoudshistorie zoals gefotografeerd in het serviceboekje uit Italië. 2 bekende eigenaren.

Geen gebruik gemaakt van niet originele onderdelen en voor zover bekend geen ontbrekende delen.

- Geen gekende elektrische problemen.

- Geen certificaten beschikbaar.

De Alfa is oorspronkelijk afkomstig uit Italië en kan worden bezichtigd in Genk, België

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object