No. 81411115

No longer available
Mercedes-Benz - 560 SL (W107) - 1987
Bidding closed
5 weeks ago

Mercedes-Benz - 560 SL (W107) - 1987

Deze gave en erg originele Mercedes 560 SL komt uit de warme omgeving van Las Vegas Nevada en dat is goed te zien aan de roestvrije carrosserie, en prachtige onderzijde. Mooi in blauwzwartmetallic (199) met een chique bijpassend grijs interieur. De blanke lak is aan de bovenzijde plaatselijk door de zon aangetast. Voorzien van een mooie gave softtop maar heeft geen hardtop (die je toch nooit gebruikt...). De stoelbekleding is recent vernieuwd en dat ziet er heel mooi uit en ook is er een dashtop geplaatst. Technisch is de auto goed in orde, de motor loopt mooi, start direkt en rookt niet. Remt uitstekend, stuurt behoorlijk strak en levert veel vermogen. De banden hebben genoeg profiel maar zijn droog en al ouder. Ook het rijden is een waar genot: de motor pakt goed op en de versnellingsbak schakelt soepel over, kortom een heerlijke auto om mee te rijden die qua techniek een goede indruk maakt. De tellerstand is correct volgens de (uitstekende) Carfax maar telt op dit moment niet meer bij, een euvel van de meeste W107 modellen. Volgens de Carfax en voorzover we hebben kunnen vaststellen heeft de auto nooit een ernstige schade gehad. Een hele eerlijke en originele 560 SL voor iemand die een goede basis zoekt om zo van te genieten of te perfectioneren tegen een sympathieke prijs. Wordt geleverd met een Amerikaanse Title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle inevoerrechten voor de EU zijn voldaan. We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon. Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

No. 81411115

No longer available
Mercedes-Benz - 560 SL (W107) - 1987

Mercedes-Benz - 560 SL (W107) - 1987

Deze gave en erg originele Mercedes 560 SL komt uit de warme omgeving van Las Vegas Nevada en dat is goed te zien aan de roestvrije carrosserie, en prachtige onderzijde.

Mooi in blauwzwartmetallic (199) met een chique bijpassend grijs interieur.
De blanke lak is aan de bovenzijde plaatselijk door de zon aangetast.
Voorzien van een mooie gave softtop maar heeft geen hardtop (die je toch nooit gebruikt...).

De stoelbekleding is recent vernieuwd en dat ziet er heel mooi uit en ook is er een dashtop geplaatst.

Technisch is de auto goed in orde, de motor loopt mooi, start direkt en rookt niet.
Remt uitstekend, stuurt behoorlijk strak en levert veel vermogen.
De banden hebben genoeg profiel maar zijn droog en al ouder.
Ook het rijden is een waar genot: de motor pakt goed op en de versnellingsbak schakelt soepel over, kortom een heerlijke auto om mee te rijden die qua techniek een goede indruk maakt.

De tellerstand is correct volgens de (uitstekende) Carfax maar telt op dit moment niet meer bij, een euvel van de meeste W107 modellen.
Volgens de Carfax en voorzover we hebben kunnen vaststellen heeft de auto nooit een ernstige schade gehad.
Een hele eerlijke en originele 560 SL voor iemand die een goede basis zoekt om zo van te genieten of te perfectioneren tegen een sympathieke prijs.

Wordt geleverd met een Amerikaanse Title en invoerdocument waaruit blijkt dat alle inevoerrechten voor de EU zijn voldaan.

We proberen de auto's zo eerlijk en correct mogelijk te omschrijven maar het blijven gebruikte voertuigen dus er kan altijd iets zijn dat aandacht behoeft of enige gebruikssporen vertoont, dat is inherent aan gebruikte artikelen. En ook een druppel olie die lekt is niet ongewoon.

Het is raadzaam om het voertuig eerst te bekijken alvorens te bieden om teleurstellingen achteraf te voorkomen. Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Catawiki.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object