No. 82506729

Sold
Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981
Final bid
€ 2,601
4 weeks ago

Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981

Deze geweldig leuke Citroen Acadiane is van bouwjaar 1981, leuk he, deze auto met heel veel uitstraling. De auto is nieuw in Frankrijk geleverd. Wellicht erg leuk te gebruiken als kampeerauto. De mogelijkheden met deze Acadiane zijn onbeperkt en gemakkelijk realiseerbaar. Documenten : De auto heeft dus een Franse de-registratie, zodat een nieuwe koper de Citroen eenvoudig kan laten registreren. Carrosserie: De Citroen heeft de originele kleur Beige Nevada die op sommige plekken is bijgewerkt, Ook heeft de Franse zon zijn werk gedaan, voordeel is wel dat hij van onderen keihard is. Natuurlijk zitten er kleinere roestplekjes aan maar alles bij elkaar is het heel goed te overzien. Technisch: De auto heeft een tijd niet gereden, de carburateur en bobine zijn er niet bij, de motor is wel los. Vanwege de stilstand moet hij opgestart worden. Hij is voor het transport uitstekend rolbaar. Interieur: Het interieur is redelijk, het linkerdeur paneel mist en ongetwijfeld zullen er meer zaken moeten worden aangepakt. Extra: Zoals op de fotos te zien is, wordt de auto geleverd met talloze extra onderdelen, diverse extra deuren, spatborden, velgen, voorbumper en grilles, zelfs de karakteristieke gebogen zijruitjes worden meegeleverd. Ook technische zaken als een contactslot, raammechanisme, tot een uitlaat aan toe. Mogelijkheden te over dus! Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. #salvagecollection

No. 82506729

Sold
Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981

Citroën - Acadiane - NO RESERVE - 1981


Deze geweldig leuke Citroen Acadiane is van bouwjaar 1981, leuk he, deze auto met heel veel uitstraling. De auto is nieuw in Frankrijk geleverd.
Wellicht erg leuk te gebruiken als kampeerauto.

De mogelijkheden met deze Acadiane zijn onbeperkt en gemakkelijk realiseerbaar.

Documenten :
De auto heeft dus een Franse de-registratie, zodat een nieuwe koper de Citroen eenvoudig kan laten registreren.

Carrosserie:
De Citroen heeft de originele kleur Beige Nevada die op sommige plekken is bijgewerkt, Ook heeft de Franse zon zijn werk gedaan, voordeel is wel dat hij van onderen keihard is. Natuurlijk zitten er kleinere roestplekjes aan maar alles bij elkaar is het heel goed te overzien.

Technisch:
De auto heeft een tijd niet gereden, de carburateur en bobine zijn er niet bij, de motor is wel los. Vanwege de stilstand moet hij opgestart worden. Hij is voor het transport uitstekend rolbaar.

Interieur:
Het interieur is redelijk, het linkerdeur paneel mist en ongetwijfeld zullen er meer zaken moeten worden aangepakt.

Extra:
Zoals op de fotos te zien is, wordt de auto geleverd met talloze extra onderdelen, diverse extra deuren, spatborden, velgen, voorbumper en grilles, zelfs de karakteristieke gebogen zijruitjes worden meegeleverd. Ook technische zaken als een contactslot, raammechanisme, tot een uitlaat aan toe. Mogelijkheden te over dus!

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

#salvagecollection


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object