No. 82516203

No longer available
Ruska - Regina - 1968
Bidding closed
4 weeks ago

Ruska - Regina - 1968

Prachtige unieke Ruska Regina uit 1968 ''origineel Nederlands ' Origineel slechts 54.948 KM aantoonbaar doormiddel van een Nederlands Autopas Certificaat. Voor de mensen die het nog niet weten, deze auto is vroeger door Ruska in Amsterdam gebouwd op een chassis en met onderdelen van Volkswagen Kever. De fabriek van Ruska was gevestigd aan de Lauriersgracht te Amsterdam. Daardoor is de auto heel makkelijk in onderhoud en wat ook belangrijk is, alle onderdelen zijn nog volop verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Het bouwjaar is 1968 dat houd in dat de auto is vrijgesteld van wegenbelasting en APK. De auto is in de fabriek van Ruska gebouwd en zo ook nog origineel gebleven. Open rijden is natuurlijk het fijnste, zit ook een kap ( is niet nieuw maar bruikbaar ) bij en ook de zijkanten die je er in kunt ritsen zijn er bij. De body is van polyester en er zitten nergens barsten of scheuren in, de lak is door de jaren wel wat bleker geworden, dat geeft de auto nog meer de nostalgische uitstraling die bij haar past. De bodem en het chassis zijn in zeer goed conditie. Het chroomwerk glimt zoals het hoort. Het interieur in compleet en met hout afgewerkt, de bekleding en stoelen in goede conditie. Voorzien van originele Ruska Wolfrace velgen met zeer goede banden. De motor is een 1600cc VW Kever motor die goed start en geweldig rijd, en mede door zijn lage zit en spartaans weggedrag geeft. Wanneer u instapt geeft de Ruska u het gevoel dat u in een heuse sportwagen rijd, regelmatig gaan er duimpjes om hoog in het verkeer. Kortom een mooie auto waar u 365 dagen per jaar van kunt genieten, ook als die binnen wordt gestald is het prachtig om naar te kijken. Het is echt een genot en zeer comfortabel om in de Ruska te rijden en verveelt geen moment. Doormiddel van het chroomwerk rondom glimt deze ook prachtig in de zon en trekt de auto veel aandacht! De fotos geven u een goed beeld van de auto, maar u bent ook welkom om naar in het echt te komen kijken en proef te rijden. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief Het voertuig kan bezichtigd en opgehaald worden in Muiderberg. Het verdient aanbeveling het voertuig te komen bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Gelieve contact op te nemen via Catawiki om een afspraak te maken.

No. 82516203

No longer available
Ruska - Regina - 1968

Ruska - Regina - 1968

Prachtige unieke Ruska Regina uit 1968 ''origineel Nederlands '

Origineel slechts 54.948 KM aantoonbaar doormiddel van een Nederlands Autopas Certificaat.

Voor de mensen die het nog niet weten, deze auto is vroeger door Ruska in Amsterdam gebouwd op een chassis en met onderdelen van Volkswagen Kever. De fabriek van Ruska was gevestigd aan de Lauriersgracht te Amsterdam.

Daardoor is de auto heel makkelijk in onderhoud en wat ook belangrijk is, alle onderdelen zijn nog volop verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Het bouwjaar is 1968 dat houd in dat de auto is vrijgesteld van wegenbelasting en APK. De auto is in de fabriek van Ruska gebouwd en zo ook nog origineel gebleven.

Open rijden is natuurlijk het fijnste, zit ook een kap ( is niet nieuw maar bruikbaar ) bij en ook de zijkanten die je er in kunt ritsen zijn er bij.

De body is van polyester en er zitten nergens barsten of scheuren in, de lak is door de jaren wel wat bleker geworden, dat geeft de auto nog meer de nostalgische uitstraling die bij haar past. De bodem en het chassis zijn in zeer goed conditie. Het chroomwerk glimt zoals het hoort.

Het interieur in compleet en met hout afgewerkt, de bekleding en stoelen in goede conditie.

Voorzien van originele Ruska Wolfrace velgen met zeer goede banden.

De motor is een 1600cc VW Kever motor die goed start en geweldig rijd, en mede door zijn lage zit en spartaans weggedrag geeft. Wanneer u instapt geeft de Ruska u het gevoel dat u in een heuse sportwagen rijd, regelmatig gaan er duimpjes om hoog in het verkeer.

Kortom een mooie auto waar u 365 dagen per jaar van kunt genieten, ook als die binnen wordt gestald is het prachtig om naar te kijken.

Het is echt een genot en zeer comfortabel om in de Ruska te rijden en verveelt geen moment. Doormiddel van het chroomwerk rondom glimt deze ook prachtig in de zon en trekt de auto veel aandacht!

De fotos geven u een goed beeld van de auto, maar u bent ook welkom om naar in het echt te komen kijken en proef te rijden.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief

Het voertuig kan bezichtigd en opgehaald worden in Muiderberg. Het verdient aanbeveling het voertuig te komen bezichtigen alvorens een bod uit te brengen. Gelieve contact op te nemen via Catawiki om een afspraak te maken.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object