No. 82523169

No longer available
Volvo - P 210 - Duett - 1962
Bidding closed
8 weeks ago

Volvo - P 210 - Duett - 1962

Volvo liefhebbers, opgelet. Deze mooie en prima rijdende Volvo 210, ook wel Duett genoemd, is te koop. Hij is van bouwjaar 1962, origineel uitgevoerd met de zeer betrouwbare B18 motor en met handgeschakelde versnellingsbak. In tegenstelling tot de normale 2-deurs uitvoeringen, zijn dit soort stationcars, vooral in de personenwagen uitvoering, erg zeldzaam geworden. Deze prachtige Duett is altijd netjes onderhouden, en is rijklaar. Documenten: De Volvo heeft een afgemelde Zweedse registratie, hij heeft altijd in Zweden gereden, en staat nu in Hengevelde Nederland. De auto wordt met geldige EU Export documenten geleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Volvo gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren. Carrosserie: De jaren in Zweden zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, en is inmiddels alweer 62 jaar. Hij ziet er prima uit, in het originele Leisteengrijs, zoals Volvo dat noemt. Ook de onderzijde is netjes, natuurlijk zijn er in de 62 jaren enkele reparaties uitgevoerd, zoals bij de achterste wielkasten. De laatste eigenaar heeft dit niet afgedekt, maar het is zichtbaar, naar wens kan er natuurlijk een afwerking op geschieden.Absoluut een eerlijke auto, met een enkele zichtbare reparatie. Technisch: De auto is altijd netjes onderhouden, de laatste eigenaar was zelf automonteur, een nieuwe accu brandstofpomp zijn gemonteerd. De banden zijn in goede staat, de auto start zonder problemen, draait rookvrij, schakelt en remt ook prima. Interieur: Auto is voorzien kunstleder interieur, mooie houtafwerking van de laadvloer. Natuurlijk zijn enkele gebruikssporen aanwezig. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 82523169

No longer available
Volvo - P 210 - Duett - 1962

Volvo - P 210 - Duett - 1962

Volvo liefhebbers, opgelet. Deze mooie en prima rijdende Volvo 210, ook wel Duett genoemd, is te koop. Hij is van bouwjaar 1962, origineel uitgevoerd met de zeer betrouwbare B18 motor en met handgeschakelde versnellingsbak.

In tegenstelling tot de normale 2-deurs uitvoeringen, zijn dit soort stationcars, vooral in de personenwagen uitvoering, erg zeldzaam geworden. Deze prachtige Duett is altijd netjes onderhouden, en is rijklaar.

Documenten:
De Volvo heeft een afgemelde Zweedse registratie, hij heeft altijd in Zweden gereden, en staat nu in Hengevelde Nederland. De auto wordt met geldige EU Export documenten geleverd, zodat een buitenlandse nieuwe eigenaar de Volvo gemakkelijk in zijn/haar land kan registreren.

Carrosserie:
De jaren in Zweden zijn goed geweest, de auto heeft relatief geringe gebruikssporen, en is inmiddels alweer 62 jaar. Hij ziet er prima uit, in het originele Leisteengrijs, zoals Volvo dat noemt.

Ook de onderzijde is netjes, natuurlijk zijn er in de 62 jaren enkele reparaties uitgevoerd, zoals bij de achterste wielkasten. De laatste eigenaar heeft dit niet afgedekt, maar het is zichtbaar, naar wens kan er natuurlijk een afwerking op geschieden.Absoluut een eerlijke auto, met een enkele zichtbare reparatie.

Technisch:
De auto is altijd netjes onderhouden, de laatste eigenaar was zelf automonteur, een nieuwe accu brandstofpomp zijn gemonteerd. De banden zijn in goede staat, de auto start zonder problemen, draait rookvrij, schakelt en remt ook prima.

Interieur:
Auto is voorzien kunstleder interieur, mooie houtafwerking van de laadvloer. Natuurlijk zijn enkele gebruikssporen aanwezig.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object