No. 82745145

Sold
Volkswagen - 1200 Beetle - NO RESERVE - 1976
Final bid
€ 3,600
4 weeks ago

Volkswagen - 1200 Beetle - NO RESERVE - 1976

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT ! Erg leuke en prima rijdende Volkswagen 1200 uit 1976. Deze VW is inmiddels al weer 48 jaar oud, en hij rijdt perfect. Hij heeft Kroatische papieren, Kroatie is lid van de Europese Unie (EU) en met deze papieren kan een nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn land registeren. Leuk detail : de vorige eigenaar is ermee van Kroatie naar Nederland gereden, om bij de verkoper een cabriolet te kopen. Documenten: Hij heeft een geldige technische keuring tot 8 juni 2024 Carrosserie: De Volkswagen heeft de originele witte kleur, en heeft enige gebruikerssporen. De voorbumper heeft in de jaren een deukje opgelopen, en verder is de auto in behoorlijk nette toestand. Hij is niet gerestaureerd, wel zijn er in de laatste 48 jaar las- en opknap werkzaamheden doorgevoerd om hem voor de toekomst te behouden, helaas niet altijd even netjes afgewerkt, zie foto's. Technisch: De auto is altijd netjes onderhouden, hij start direct, en loopt netjes, en schakelt prima. De banden zijn in goede toestand, de verlichting en de ruitenwissers werken. Interieur: Het interieur is voorzien van stoelhoezen, de toestand van de stoelen zelf is matig, de hemelbekleding is netjes, en een leuk sportstuur met bijpassende naaf wordt gratis meegeleverd. Natuurlijk is het een Volkswagen Typ1, dus er is van alles bij te koop. De verkoper heeft veel contacten in binnen- en buitenland, en adviseert u graag hierin. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

No. 82745145

Sold
Volkswagen - 1200 Beetle - NO RESERVE - 1976

Volkswagen - 1200 Beetle - NO RESERVE - 1976

NO RESERVE PRICE : DE AUTO WORDT DUS IN IEDER GEVAL VERKOCHT !

Erg leuke en prima rijdende Volkswagen 1200 uit 1976. Deze VW is inmiddels al weer 48 jaar oud, en hij rijdt perfect. Hij heeft Kroatische papieren, Kroatie is lid van de Europese Unie (EU) en met deze papieren kan een nieuwe eigenaar de auto gemakkelijk in zijn land registeren. Leuk detail : de vorige eigenaar is ermee van Kroatie naar Nederland gereden, om bij de verkoper een cabriolet te kopen.

Documenten:
Hij heeft een geldige technische keuring tot 8 juni 2024

Carrosserie:
De Volkswagen heeft de originele witte kleur, en heeft enige gebruikerssporen. De voorbumper heeft in de jaren een deukje opgelopen, en verder is de auto in behoorlijk nette toestand. Hij is niet gerestaureerd, wel zijn er in de laatste 48 jaar las- en opknap werkzaamheden doorgevoerd om hem voor de toekomst te behouden, helaas niet altijd even netjes afgewerkt, zie foto's.

Technisch:
De auto is altijd netjes onderhouden, hij start direct, en loopt netjes, en schakelt prima. De banden zijn in goede toestand, de verlichting en de ruitenwissers werken.

Interieur:
Het interieur is voorzien van stoelhoezen, de toestand van de stoelen zelf is matig, de hemelbekleding is netjes, en een leuk sportstuur met bijpassende naaf wordt gratis meegeleverd.
Natuurlijk is het een Volkswagen Typ1, dus er is van alles bij te koop. De verkoper heeft veel contacten in binnen- en buitenland, en adviseert u graag hierin.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)

Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object