No. 82789295

No longer available
Shelby - GT500 - 1968
Bidding closed
4 weeks ago

Shelby - GT500 - 1968

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Een zeer zeldzame Shelby GT500 coupe uit 1968. In het verleden volledig gerestaureerd en volledig matching numbers! Marti rapport aanwezig en minder dan 154 exemplaren ooit gebouwd. Bouwjaar: 1968. Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland. Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek. Transmissie: Automaat. Motor: 7.013cc, 8-cilinder, 355 pk. Brandstof: Benzine. Kleur: Raven Black. Kilometerstand: 71.138 Miles (afgelezen). Staat van onderhoud: Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in perfecte staat! Voorzien van zijn Matching Numbers 427Ci motor die uitstekend loopt! Tijdens de restauratie is ook de volledige techniek aangepakt. Staat van lakwerk: Lakwerk is in zeer goede conditie, is zijn originele kleurcombinatie. Is tijdens de restauratie opnieuw aangebracht. Lakwerk is voor zijn leeftijd in een nette staat en vertoont normale gebruikssporen. Staat van interieur: Het interieur is in goede conditie, uitgevoerd in zwart vinyl. Het dashboard is afgewerkt met hout evenals de versnellingspook. Het interieur is voor zijn leeftijd in een zeer nette en goed onderhouden staat. De historie: Deze Ford Mustang Shelby GT500 is nieuw geleverd in 1968 in Los Angeles, Amerika. De auto is in Amerika gerestaureerd en is sinds 2014 in Nederland. De auto is door ons uit Amerika gehaald in 2014 en is toen verkocht aan zijn laatste eigenaar die de auto 9 jaar in bezit heeft gehad. De GT500 heeft altijd verwarmd binnen gestaan. De GT500 is bekend bij het Marti register en bij het Shelby register. Opties: Shoulder Harness Extra Cooling Package Visibility Group Wheel Lip Moldings Sport Deck Rear Seat Power Disc Brakes Power Steering Tilt-Away Steering Wheel AM Radio Interior Decor Group Tachometer and Trip Odometer De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht. #HVLcampaign #mustang60

No. 82789295

No longer available
Shelby - GT500 - 1968

Shelby - GT500 - 1968

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***


Een zeer zeldzame Shelby GT500 coupe uit 1968. In het verleden volledig gerestaureerd en volledig matching numbers! Marti rapport aanwezig en minder dan 154 exemplaren ooit gebouwd.

Bouwjaar: 1968.
Keuring of apk : Geen APK keuringsplicht in Nederland.
Papieren: Nederlands kenteken, Klassiek.
Transmissie: Automaat.
Motor: 7.013cc, 8-cilinder, 355 pk.
Brandstof: Benzine.
Kleur: Raven Black.
Kilometerstand: 71.138 Miles (afgelezen).

Staat van onderhoud: Auto is zeer goed onderhouden, Technisch is de auto in perfecte staat! Voorzien van zijn Matching Numbers 427Ci motor die uitstekend loopt! Tijdens de restauratie is ook de volledige techniek aangepakt.

Staat van lakwerk: Lakwerk is in zeer goede conditie, is zijn originele kleurcombinatie. Is tijdens de restauratie opnieuw aangebracht. Lakwerk is voor zijn leeftijd in een nette staat en vertoont normale gebruikssporen.

Staat van interieur: Het interieur is in goede conditie, uitgevoerd in zwart vinyl. Het dashboard is afgewerkt met hout evenals de versnellingspook. Het interieur is voor zijn leeftijd in een zeer nette en goed onderhouden staat.

De historie:
Deze Ford Mustang Shelby GT500 is nieuw geleverd in 1968 in Los Angeles, Amerika. De auto is in Amerika gerestaureerd en is sinds 2014 in Nederland. De auto is door ons uit Amerika gehaald in 2014 en is toen verkocht aan zijn laatste eigenaar die de auto 9 jaar in bezit heeft gehad.
De GT500 heeft altijd verwarmd binnen gestaan. De GT500 is bekend bij het Marti register en bij het Shelby register.

Opties:
Shoulder Harness
Extra Cooling Package
Visibility Group
Wheel Lip Moldings
Sport Deck Rear Seat
Power Disc Brakes
Power Steering
Tilt-Away Steering Wheel
AM Radio
Interior Decor Group
Tachometer and Trip Odometer

De auto kan bekeken en afgehaald worden in Musselkanaal, Nederland. Bezichtiging is mogelijk van maandag tot zaterdag van 8.30 uur - 17.00 uur. Het word aangeraden de auto te bekijken alvorens u gaat bieden op het voertuig. Het voertuig dient binnen 4 weken te worden afgehaald na sluiting datum van de veiling daarna worden stallingskosten in rekening gebracht.

#HVLcampaign #mustang60

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object