No. 83304855

Sold
Volkswagen - Beetle 1302 Convertible - 1972
Final bid
€ 17,000
3 weeks ago

Volkswagen - Beetle 1302 Convertible - 1972

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting*** Deze Volkswagen Karmann Kever Cabriolet uit 1972 is een van de laatste Volkswagen Kevers met een platte voorruit. De auto verkeert in goede staat. De carrosserie heeft strak plaatwerk en correcte passingen. De auto is al eens opnieuw gespoten en de algehele staat is zeer netjes. De Sonnenland cabrioletkap is netjes en sluit overal mooi aan. Het interieur is bekleed met lichtbruin vinyl en zwarte tapijten. Het dashboard is netjes verzorgd en alle instrumenten en bedieningselementen functioneren zoals het hoort. De techniek van de kever is eveneens goed. De motor loopt mooi en de transmissie schakelt precies. Het onderstel en de remmen functioneren eveneens prima. Kortom, een hele vrolijke Volkswagen Karmann Kever cabriolet die klaar is om in de zomer lekker mee te gaan toeren.

No. 83304855

Sold
Volkswagen - Beetle 1302 Convertible - 1972

Volkswagen - Beetle 1302 Convertible - 1972

***Dit kavel profiteert van een verlaagde kopersbescherming toeslag van 4,5% (in plaats van 9%), die na sluiting van de veiling voor de winnende bieder wordt geregeld. Eén werkdag na afloop van de veiling wordt u benaderd door een verkoopteam. Zij helpen je verder met de korting***

Deze Volkswagen Karmann Kever Cabriolet uit 1972 is een van de laatste Volkswagen Kevers met een platte voorruit. De auto verkeert in goede staat. De carrosserie heeft strak plaatwerk en correcte passingen. De auto is al eens opnieuw gespoten en de algehele staat is zeer netjes.

De Sonnenland cabrioletkap is netjes en sluit overal mooi aan. Het interieur is bekleed met lichtbruin vinyl en zwarte tapijten. Het dashboard is netjes verzorgd en alle instrumenten en bedieningselementen functioneren zoals het hoort.

De techniek van de kever is eveneens goed. De motor loopt mooi en de transmissie schakelt precies.

Het onderstel en de remmen functioneren eveneens prima. Kortom, een hele vrolijke Volkswagen Karmann Kever cabriolet die klaar is om in de zomer lekker mee te gaan toeren.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object