No. 83819797

No longer available
Citroën - Le Patron Cabrio Roadster - 1984
Bidding closed
3 weeks ago

Citroën - Le Patron Cabrio Roadster - 1984

Prachtige Citroen Le Patron Cabrio Roadster met origineel slechts 6997 kilometer op de teller. De auto is gebouwd op basis van een 2CV6 en ziet er schitterend uit. De carrosserie is voorzien van mooie lak uitgevoerd in de prachtige kleur racing green metallic. Dit in combinatie met een lichtgrijs interieur vormt een prachtig plaatje. Zeer goede wielkastranden, prachtig interieur en erg mooi chroomwerk, een heerlijk originele, niet verprutste auto. Alleen met mooi weer gereden. Al het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de 15'' chrome spaakwiel covers. De auto heeft zo goed als nieuwe banden. Bodem, dorpels en chassis in goede conditie. Verder voorzien van een, bagagerek, reservewiel, spaakwiel covers, houten sportstuur van ''Moto-Lita'', geheel roestvrijstalen uitlaat, brooklands windschermen. Het interieur verkeert eveneens in goede conditie. De stoelen zijn in zeer goede conditie en de vloerbedekking is eveneens keurig. Dashboard is compleet en in zeer goede conditie. Daarnaast ook voorzien van een toerenteller. Ook zit er een leren afdek hoes bij. In de afgelopen jaren zijn kosten noch moeite gespaard om de auto te verbeteren en in zeer mooie conditie te houden. Deze Citroen rijdt subliem, de motor loopt mooi, pakt goed op en levert uitstekende prestaties. Na de bouw slechts 6997 kilometer mee gereden. Dus nog in zeer goede conditie. Wordt geleverd inclusief nieuwe APK keuring. Kortom zeer goed onderhouden en een groot genot om in te rijden. De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren. Als u een Citroen Le Patron Cabrio Roadster zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van een auto in een fraaie optische en technische staat dan is dit de juiste. De auto heeft altijd warm en droog binnen gestaan. Voorzien van geldig Nederlands kenteken Om een goede indruk van de Le Patron Cabrio Roadster te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken. Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief. De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

No. 83819797

No longer available
Citroën - Le Patron Cabrio Roadster - 1984

Citroën - Le Patron Cabrio Roadster - 1984

Prachtige Citroen Le Patron Cabrio Roadster met origineel slechts 6997 kilometer op de teller.

De auto is gebouwd op basis van een 2CV6 en ziet er schitterend uit.
De carrosserie is voorzien van mooie lak uitgevoerd in de prachtige kleur racing green metallic. Dit in combinatie met een lichtgrijs interieur vormt een prachtig plaatje.

Zeer goede wielkastranden, prachtig interieur en erg mooi chroomwerk, een heerlijk originele, niet verprutste auto. Alleen met mooi weer gereden.

Al het chroomwerk ziet er nog zeer mooi uit evenals de 15'' chrome spaakwiel covers. De auto heeft zo goed als nieuwe banden.
Bodem, dorpels en chassis in goede conditie.

Verder voorzien van een, bagagerek, reservewiel, spaakwiel covers, houten sportstuur van ''Moto-Lita'', geheel roestvrijstalen uitlaat, brooklands windschermen.

Het interieur verkeert eveneens in goede conditie.
De stoelen zijn in zeer goede conditie en de vloerbedekking is eveneens keurig.
Dashboard is compleet en in zeer goede conditie.
Daarnaast ook voorzien van een toerenteller.
Ook zit er een leren afdek hoes bij.

In de afgelopen jaren zijn kosten noch moeite gespaard om de auto te verbeteren en in zeer mooie conditie te houden. Deze Citroen rijdt subliem, de motor loopt mooi, pakt goed op en levert uitstekende prestaties.

Na de bouw slechts 6997 kilometer mee gereden. Dus nog in zeer goede conditie. Wordt geleverd inclusief nieuwe APK keuring.

Kortom zeer goed onderhouden en een groot genot om in te rijden.

De auto rijdt en schakelt zoals het hoort en alle instrumenten werken naar behoren.

Als u een Citroen Le Patron Cabrio Roadster zoekt om op ongekend plezierige wijze kilometers te maken en ondertussen ook nog eens wilt genieten van een auto in een fraaie optische en technische staat dan is dit de juiste. De auto heeft altijd warm en droog binnen gestaan.

Voorzien van geldig Nederlands kenteken

Om een goede indruk van de Le Patron Cabrio Roadster te krijgen kunt alvorens u een bod doet een afspraak voor bezichtiging maken.

Transport wereldwijd mogelijk tegen gunstig tarief.

De auto kan bezichtigd worden in Muiderberg, Nederland.

Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object