No. 84061877

Sold
Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965
Final bid
€ 3,700
2 weeks ago

Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965

Deze erg mooie en prima rijdende Morris Minor is in Nederland geproduceerd, een zogenoemde MOLENAAR Morris. Hij is van bouwjaar 1965, en is vanwege zijn leeftijd vrijgesteld voor APK en wegenbelasting. Documenten : Het betreft hier dus een Molenaar Minor, naast de productie faciliteiten in Cowley Engeland, werden in die jaren Morris Minors ook bij J.J. Molenaar Automobielbedrijven in Amersfoort geassembleerd. De kenmerken van een Molenaar Minor zijn onder andere het logo van Staalglas in de ruiten en een kleursticker van Sikkens moffellak (Old English White) De auto heeft een Nederlandse registratie, indien gewenst kan (tegen meerprijs van 50 euro) de auto worden geleverd met EU-export document zodat een buitenlandse koper de Morris eenvoudig kan laten registreren. Diverse oudere documenten zijn aanwezig, de auto komt rechtstreeks van de derde eigenaar, die de auto vanaf 2007 tot begin mei 2024 heeft gehad. Carrosserie: De Morris is van origine nieuw geleverd in deze kleur, en ziet er heel erg netjes uit. Zie de foto's. Onderzijde linker voorspatbord (bij de linker deur) is ooit eens iets beschadigd, en bijgewerkt, en de onderzijde van de deuren kan enige aandacht gebruiken, in totaliteit ziet deze 59 jaar oude Morris er heel erg mooi uit. De originele velgen zijn in nette gebruikte toestand. De onderzijde is jaren geleden aangepakt en in goede staat. Technisch: De laatste maanden is de auto zeer weinig gebruikt, de motor start direct, rookt niet, trilt niet, en trekt prima. Het is een heerlijk rijdende auto, hij rijdt, remt, schakelt en stuurt heel erg goed. Interieur: Het interieur is heel erg mooi, een klein scheurtje in de zitting van de bestuurdersstoel, rest van het interieur, inclusief de deurpanelen, de matten en hemelbekleding is bijzonder fraai, absoluut een plaatje van een auto. Transport: De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden) Voor de buitenlandse bieders : Bezorging/transport: Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur. Verwijzing naar meer informatie over Molenaar Automobielen: https://nl.wikipedia.org/wiki/J.J._Molenaar

No. 84061877

Sold
Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965

Morris - Minor "Miller Version" - NO RESERVE - 1965


Deze erg mooie en prima rijdende Morris Minor is in Nederland geproduceerd, een zogenoemde MOLENAAR Morris. Hij is van bouwjaar 1965, en is vanwege zijn leeftijd vrijgesteld voor APK en wegenbelasting.

Documenten :
Het betreft hier dus een Molenaar Minor, naast de productie faciliteiten in Cowley Engeland, werden in die jaren Morris Minors ook bij J.J. Molenaar Automobielbedrijven in Amersfoort geassembleerd. De kenmerken van een Molenaar Minor zijn onder andere het logo van Staalglas in de ruiten en een kleursticker van Sikkens moffellak (Old English White)

De auto heeft een Nederlandse registratie, indien gewenst kan (tegen meerprijs van 50 euro) de auto worden geleverd met EU-export document zodat een buitenlandse koper de Morris eenvoudig kan laten registreren. Diverse oudere documenten zijn aanwezig, de auto komt rechtstreeks van de derde eigenaar, die de auto vanaf 2007 tot begin mei 2024 heeft gehad.

Carrosserie:
De Morris is van origine nieuw geleverd in deze kleur, en ziet er heel erg netjes uit. Zie de foto's.
Onderzijde linker voorspatbord (bij de linker deur) is ooit eens iets beschadigd, en bijgewerkt, en de onderzijde van de deuren kan enige aandacht gebruiken, in totaliteit ziet deze 59 jaar oude Morris er heel erg mooi uit. De originele velgen zijn in nette gebruikte toestand. De onderzijde is jaren geleden aangepakt en in goede staat.

Technisch:
De laatste maanden is de auto zeer weinig gebruikt, de motor start direct, rookt niet, trilt niet, en trekt prima. Het is een heerlijk rijdende auto, hij rijdt, remt, schakelt en stuurt heel erg goed.

Interieur:
Het interieur is heel erg mooi, een klein scheurtje in de zitting van de bestuurdersstoel, rest van het interieur, inclusief de deurpanelen, de matten en hemelbekleding is bijzonder fraai, absoluut een plaatje van een auto.

Transport:
De auto staat in Hengevelde, Nederland en kan hier vanzelfsprekend worden opgehaald. De auto kan tegen meerprijs van 150 euro in Nederland worden bezorgd (excl. De Waddeneilanden)
Voor de buitenlandse bieders :
Bezorging/transport:
Verkoper kan de auto relatief goedkoop in de hele EU laten bezorgen door een professionele transporteur.

Verwijzing naar meer informatie over Molenaar Automobielen:

https://nl.wikipedia.org/wiki/J.J._Molenaar


Set a search alert
Set a search alert to get notified when new matches are available.

This object was featured in

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

How to buy on Catawiki

Learn more about our Buyer Protection

   1. Discover something special

   Browse through thousands of special objects selected by experts. View the photos, details and estimated value of each special object. 

   2. Place the top bid

   Find something you love and place the top bid. You can follow the auction to the end or let our system do the bidding for you. All you have to do is set a bid for the maximum amount you want to pay. 

   3. Make a secure payment

   Pay for your special object and we’ll keep your payment secure until it arrives safe and sound. We use a trusted payment system to handle all transactions. 

Have something similar to sell?

Whether you're new to online auctions or sell professionally, we can help you earn more for your special objects.

Sell your object